ismim sizce cokmu kotu?

Mihriban anlamina baktim. Iyi huylu merhametli arkadas demekmiş. Sana birde mihriban turkusunun hikayesni okumani tavsiye ederim. Ben olsam gururla tasirim guzel anlamli turkulu siirli bi ismi....

Hikayeyi verdiği bir röportajda anlatan Karakoç, "O aşk, masum bir aşktı. Güzel bir aşktı. Bırakalım öyle kalsın. Ne adı Mihriban, ne saçları sarı..." demişti.
Sarı saçlarına deli gönlümü,
Bağlamıştın, çözülmüyor Mihriban.
Ayrılıktan zor belleme ölümü
Görmeyince sezilmiyor Mihriban.

Musa Eroğlu-Mihriban...

Sevdigine taktıği özel bi isimmiş taninmasin diye.

Bir de her ismin sonuna su getirilmesi

Bugün ben de yaptım bunu.
Telefonuma sucunun numarasını kaydettim ve soyadını bilmediğim için Mehmet Su yazdım. Bence hoş oldu.
Çocuk için isim önerisi isteyen varsa kullanabilir

Konuya yorumum ise, bence Mihriban güzel bir isim. Ben olsam değiştirmezdim.

Doga rutkayi gordun mu Piraye koydu bayildim valla.

Güner bir yengemizin adı, anlamını bilmiyorum ama kadın öyle asildi ki bu ismi hiçbir zaman kötü düşünemedim. Bende zenginlik ve asaleti çağrıştırıyor. Diğer saydığınız isimler de ailenin diğer kadınlarında var ama onlar için yorum yapmayacağım...

Gülce biricik kızımın adı.

Doga rutkayi gordun mu Piraye koydu bayildim valla.
Ay duymadım Piraye güzel isim. Nazım Hikmet neler yazmış uğruna

"Çünkü sen lüzumundan fazla güzeldin.
Ben senden uzakken senin lüzumundan fazla güzelleşmene tahammül edemiyorum.!”

Korkar bu ismi koyamazdim kızıma

Tabi tabi, mesela burcuyu duyunca da kafamda burcu burcu ... olmam ki taburcu caliyor, isimlerin sarkilarda kullanilmasi yasaklanmali.
Benim adim adina en cok sarki yazilan kadin isimlerinden. Hani soyle incecikten... :))
O yuzden cok memnunum sarkilara isim yazilmasindan.
Ümit diye bir arkadasim var. Tamamen can sıkıntısından bir koleksiyon oluşturdum kendime. Uc yildir icinde her ümit kelimesi gecen sarkiyi ona atiyorum mesela :))

Köylü ismi diye yazmanız hiç göz değil. Sanki öcüden söz eder gibi.

Yaşta küçük değip ki ergen tribi diyeyim.

Ben beğeniyorum bu ismi, hatta kizimin birine verecektik de son anda degistirdik :)
Mihriban asktir, gizli sevdadir, turkudur dilden dile, gonulden gonule bagdir Mihriban.

Isminiz guzel bence degistirmeyin.benimde bir kizim olursa adini elif inci koymak istiyorum belki alakasiz ama oylesine dusuncemi paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…