ismim sizce cokmu kotu?

Haha benim anneannem de öyle. İsmi Sevim en küçükleri. Ama ablalarının ismi münevver, mürüvvet, Semahat, Sebahat çok zorlama .. ananem de kel alakaya aralarına Sevim olmuş..

Benim ismimde degisik biraz mihribana benziyor her duyan aa ne degisik guzel isim diyor. Bende degisik biriyim o yuzden ismimi cok seviyorum babannem koymus iyikide koymus baska isim bana yakismazdi :) degistirmeyin siradan isimleri neden istiyorsunuz anlamis degilim acikcasi

Kızlarımın ismi duru ve defne:)

valla ismin güzel bence. Allah nasip ederse bi kızım olacak ve geçen gün rüyamda birisi bana çocugun kızz olacak adını “Mihri” koy diyordu

Abdürrahim Karakoç duysa bu cümlenizi,kahrolurdu...
Adamcağız Mihriban’ın sarı saçlarına düğüm etmiş yüreğini.Duysa kesin ben güzele güzel demem ismi Mihriban olmayınca derdi.

Buradan hem Karakoç’un hem Veysel’in ruhlarına selam olsun.

Şimdi internetten Mihriban isminin anlamina baktım şefkatli iyi huylu falan diyor anlami da güzelmiş. Bence cok güzel bir isim,ben beğendim
O bahsettiginiz Cemre ve Melisa güzel değil
Melisa avrupalı ismi gibi cemre de erkek ismi gibi kiz ismi olduğunu biliyorum ama bence erkek ismine benziyor.

valla ismin güzel bence. Allah nasip ederse bi kızım olacak ve geçen gün rüyamda birisi bana çocugun kızz olacak adını “Mihri” koy diyordu
Ben hamile değilim ama bende Ömür ismini görmüştüm ama cocuk erkekti . Cok enteresan gerçekten
Koycak misiniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…