İSMEK

merhaba katılmak istedim 25 yaşındayım ancak yaş sınırı var dedi,bilgisi olan var mı kızlar ismekle alakalı?

Lise mezunlari ne gune duruyor ablalik icin ben lise mezunuyum tecrübesiz im diye yardimci ogretmenlik yapamadim bu iai okumayanlar yapmasin arkadas gidin acikogretim okuyun madem paraniz yoksa okuyamadiysaniz 50 yasindaki insanlar okuyor bu is serfika ile olunmuyor benim 2 senelik uygumaa ve stajdan tecrube olmasina ragmen tecrubesizim diye almadilar Serfika ilemi alinacak saniyorsunuz geciniz bu laflari

Acikogretom var evli calisan insanlar okuyor sen yeterki iste okumak icin herturlu okursun kimsenin önüne gecmenuz hakkiniz yok ben burda lise mezunuyum ayni zamanda univeriste okuyorum dgs de calisiyorum kendi alanumi calismaya calisiyorum ama malasef sizin yuzunuzden gidemiyoruz

Katiliyorum size okumak isteyen herturlu okur acikogretim diye birsey yapmislar bir zahmet onu okusunlar dimi ama yeterki okusunlar

Aynen oyle olmasi gerekir malasef torpil herseyin gecer

Resim kurslarında kontenjan hemen fulleniyor galiba yaa, ne çok ressamımız ve resim meraklımız varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…