Öğretmen olunmuyor, öğretmene yardımcı olması için ablalık yapılıyor. Kimsenin boşa okuduğu yok yani. 4 yıllık üniversite mezunu kaç öğretmen, başka bir öğretmenin altında, düşük maaşa ablalık yapar?
Lise mezunlari ne gune duruyor ablalik icin ben lise mezunuyum tecrübesiz im diye yardimci ogretmenlik yapamadim bu iai okumayanlar yapmasin arkadas gidin acikogretim okuyun madem paraniz yoksa okuyamadiysaniz 50 yasindaki insanlar okuyor bu is serfika ile olunmuyor benim 2 senelik uygumaa ve stajdan tecrube olmasina ragmen tecrubesizim diye almadilar Serfika ilemi alinacak saniyorsunuz geciniz bu laflari
İsmek kursları herhangi bir sebeple okuyamayan kendini geliştiremeyen insanlar için büyük fırsat. Bizim sınıfta 55 yaşında emekli bi amca bile vardı. İnsanların içinde uhde kalan şeyleri onlara ulaştırıyor. Nesi kötü bunun??
Üniversite okuyamadı diye elinde bi sertifikasıda mı olmasın insanların?
Acikogretom var evli calisan insanlar okuyor sen yeterki iste okumak icin herturlu okursun kimsenin önüne gecmenuz hakkiniz yok ben burda lise mezunuyum ayni zamanda univeriste okuyorum dgs de calisiyorum kendi alanumi calismaya calisiyorum ama malasef sizin yuzunuzden gidemiyoruz
Ben de bu tarz kurslara çok kızıyorum sizinki başka tabi
ben 5 yıl hem çalıştım hem okudum iş yeri açma belgesi ve ustalık belgesi aldım
5 ay bile sürmeyen kursa gidene de geçerli belge verilince biz kendimizi enayi gibi hissediyoruz doğal olarak