Araştırmam gerekicek evet. Peki iş yapamadım dediniz işe yaramıyor mu yani?İsmek sertifika veriyor. Benim de fotoğrafçılık sertifikam var, ama iş yapmadım daha o sertifikayla. Büyük ihtimal başvuru yapabilirsin ama bilen birinden bilgi almanda fayda var.
Yok canım öyle demek istemedim yani ben hiç başvuru yapmadım, başka sınavlara hazırlanıyorum şu an. Eğer olmazsa sertifikamı kullanmayı düşünüyorum.Araştırmam gerekicek evet. Peki iş yapamadım dediniz işe yaramıyor mu yani?
Öyle mi çok sevindim buna en azından kabul edilme şansı var. Çok teşekkür ederim :)ablalık yapabilirsin..
iş yeri ile alakalı aslında isterse sen başöğretmen bile yapar yani
O zaman ben iyice araştırayım. Çok teşekkürler :)Benim arkadaşım yardımcı öğretmenlik yapmıştı ismek sertifikasıyla
ismek pedagojik eğitim mi veriyormuş ki öğretmenlik yapılıyor ???
4 yıllık anaokulu, okul öncesi öğretmenlik okuyanlar boşa okuyor demek ki !
Gergin bir cevap vermenize gerek yok. İsmek'in sitesini açıp verdiği egitimlere bakabilirsiniz. Çocuk psikolojisi dahil.ismek pedagojik eğitim mi veriyormuş ki öğretmenlik yapılıyor ???
4 yıllık anaokulu, okul öncesi öğretmenlik okuyanlar boşa okuyor demek ki !
Kızlar hepinize merhaba. Bir sorum olacak sizlere. Ben ismeğe kaydolsam çocuk gelişimi üzerine kurs alsam sonunda sertifika veriyirlar sanırım. Aldığım sertifikayla özel kreşlerde yada anaokullarında öğretmen veya yardımcı öğretmen olarak çalışabilir miyim?
Ki eger bu işi becerirsem amacım daha baslangiçta prof. ögretmen olmak değil. Başta hayalimi gerçekleştirmek ve oolursa zamanla yükselmek. Hanımefendi baya bir gergin yaklasmışta.Öğretmen olunmuyor, öğretmene yardımcı olması için ablalık yapılıyor. Kimsenin boşa okuduğu yok yani. 4 yıllık üniversite mezunu kaç öğretmen, başka bir öğretmenin altında, düşük maaşa ablalık yapar?
Dikkat ettiyseniz sadece öğretmen yazmadım.öğretmen mi? milli eğitim bakanı yapıyorlar ne diyorsun....
İsmek kursları herhangi bir sebeple okuyamayan kendini geliştiremeyen insanlar için büyük fırsat. Bizim sınıfta 55 yaşında emekli bi amca bile vardı. İnsanların içinde uhde kalan şeyleri onlara ulaştırıyor. Nesi kötü bunun??
Üniversite okuyamadı diye elinde bi sertifikasıda mı olmasın insanların?
Ki eger bu işi becerirsem amacım daha baslangiçta prof. ögretmen olmak değil. Başta hayalimi gerçekleştirmek ve oolursa zamanla yükselmek. Hanımefendi baya bir gergin yaklasmışta.
Dikkat ettiyseniz sadece öğretmen yazmadım.
Kızlar hepinize merhaba. Bir sorum olacak sizlere. Ben ismeğe kaydolsam çocuk gelişimi üzerine kurs alsam sonunda sertifika veriyirlar sanırım. Aldığım sertifikayla özel kreşlerde yada anaokullarında öğretmen veya yardımcı öğretmen olarak çalışabilir miyim?