• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isloo'nun nişan albümü stüdyo fotoları(28/05/2011)

çok güzel olmuşsunuz elbisenizin rengi ve modeli süper bayıldım.
mutluluklar dilerim

Benim nişan elbisemin rengide böyleydi..

Çok yakışmış-yakışmışsınız.. Mutluluk ve huzurunuz hiç eksilmesin inşaallah..

anam bi bekar benmi kalıyorum:58::47::60:
bitaneme nede yakışır gelinlik:66:kızım benim topiği geyiğe taşımışlar
protesto ediyorum kk yı:63:
eskiye dair bişey olsun istemedim hayatımda,yeni nikle geldim hacı,ve yeni bir aşkla:23:
bi topik açında 2 lafın belini kıralım dimi:57:

Hepimiz seni çok özledik kankağğ çok boşladın bizi geyiğe bağladılar sonunda o da ayrı bi yıkım:14:
Hacı yepyeni bi sultan var karşımızda belli noldu sana böle kankamm ama nolursa olsn iyi olduğunu görmek güzel.:16:
Yeni bir aşşşkkk mııııııı:52::52::52:

Benim nişan elbisemin rengide böyleydi..

Çok yakışmış-yakışmışsınız.. Mutluluk ve huzurunuz hiç eksilmesin inşaallah..

Amiinn canım çok teşekkür ederim.:16: Eminim sana da cok yakışmıştır. Allah mutluluğunuzu daim etsin.:69:

islommm gezinirken rastaladım albümünee çok tatlı olmuşssunuz.. pozlarına da bayıdım ama senin gözlerin normalde çok çok daha güzel be bebem o okyanus gözlerinin hakkını verememiş fotocu :1:

ömür boyu mutlu olun cnım benimmm:69:

islommm gezinirken rastaladım albümünee çok tatlı olmuşssunuz.. pozlarına da bayıdım ama senin gözlerin normalde çok çok daha güzel be bebem o okyanus gözlerinin hakkını verememiş fotocu :1:

ömür boyu mutlu olun cnım benimmm:69:

Canım benim çook teşekkür ederim. Stüdyo fotoları işte cok bişi beklememek lazım:63:
Allah sizin de mutluluğunuzu dai etsin, nazarlardan korusun canım.:nazar:

Allah mesud etsin, çok güzel resimler.. :61:

Çok teşekkür ederim canım...:71:

Back