• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

dirmit uyarın için teşekkürler tatlımopuyorumnanaktan

merhaba canım bende dikey geçişle geçen yıl aöfe başladım
3 bitti bu yıl 4teyim.ama alttan 2 dersim var.
ybs hakkında bir bilgim yok ama ben geçen yıl murat yayınlarından çalıştım
ve çıkmış soruları çözdüm.bu yıl da aynı yönteme devam ediyorum.
yetiştiremediğim konularda sadece çıkmış sorulara bakarak çalıştım
ve geçtim sınavlardan.ezberin kuvvetliyse konularla çok vakit kaybetme
ama yinede üzerinden geç tabiki..

aöf sistemi ne yazık ki ezberci sistem üzerine kurulu
normal ünideki gibi deli gibi ders çalışmayı gerektirmiyo gelen sorular aynı tip oluyo çünkü
bu benim görüşüm tabi

çok ama çok tesekkür ederim canım yaa allah razı olsun sendennn bunlar senin için tatlışım a.s. a.s. a.s.

4.sınıftayım son iki dersim kaldı ayy bitsede kurtulsam artık yaa çok sıkıldım...

bende soru çözüyorum konular bitti kpss var ee bide çalışıyorum çok zorlanıyorum allah yardımcımız olsun

dirmit uyarın için teşekkürler tatlımopuyorumnanaktan

rica ederim canım. cevabını bulamadığımız soruları burdan soralım, birbirimize yardımcı olalım ne dersiniz arkadaşlar?son sene ya ben çok stresliyim, sınava az kaldı üstelik herkesin şansı açık motivasyonu yüksek olsun...

ewet arkadaşlar birbirimize takıldığımız şeleri sorabiliriz

herkese merhaba geçen sene tek dersle sınıfta kaldım inşallaha bu sene veririm ve biter inşallah hepimiz mezun oluruz...

amin cnm ya kafayı çizmem yakındır daha kpssnin yüzüne bakmadım finaller gelcek vize ardından hemen mafoldumben

arkadaşlar size bir sorum olacak sermaye piyasaları ve finansal kurumlar dersinden
soru;
türkiye de faiz oranı %20 euro bölgesinde fazi oranı %5 vade 3 ay ve spot euro kuru 2,00 ise forward döviz kuru kaç tl olur?
çözümünü ayrıntılı olarak cevaplarsanız sevinirim sizinde sormak istediğiniz soru varsa ben yardımcı olmak isterim bu soruya çok takıldım ya teşekkürler şimdiden :)))))

BAŞARILAR KIZLARRR ÖPTÜM HEPıNıZı BıDE GRıP OLDUMM mafoldumben

selam kızlar 4. sınıfım bende yarın ıcın hazır hıssedıyormusunuz kendınızı?

umarım hepımızın sınavı cok guzel gecer basarılar...

bugun uc dersten gırdım Allaha sukur ıyıydı cıkmıs sorulardı ama yrın asıl zor olan dersler ınsallah ıyı gecer hepımızın sızlerın nasıldı

ewet aynen bugün iyiydi ama yarın kötü olcak gibi yani kendi adıma öle düşünüyorum..bizden
başka kimse girmedimi sınavlara kızlarr nerdesiniz dersmi çalışıyosunuz
guclubacismile

arkadaşlar ben maliyet muh. alttan olmak üzere 7 dersin sınavına girdim beni ençok zorlayan sermaye piyasası dersi oldu diğerleri iii geçti ama sonuçlara bakıcaz tabiki. şimdiden finalleri düşünmeye başladım bile çok zor açıköğretim okumak mafoldumben

Back