İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

Bende işletme 4. sınıfım inşallah biter artık

bende son sınıfım ve en çok korktuğum derste İngilizce . İlk dönemde tek İngilizceden geçemedim.İngilizce yüzünden 1 sene uzayabilir. Acı ama gerçek
İngilizce sınavını çook zor yapıyorlar. Sanki sular seller gibi İngilizce bilen birisine soruyorlar gibi....... Ağır bir İngilizce ve verdiği kitaplar güzel değil kaynak güzel değil ki adam akıllı çalışma fırsatımız olsun......

İşletme son sınıf ve son dönem öğrencisiyim. Çalışan biri olarak çalışmak çok zor oluyor. Bu dönem verirsem mezun olacağım .İnşallah hepimiz mezun oluruz. İlk sınav notlarınız nasıldı.

Ben işletme 4.sınıf öğrencisiyim.Notlarım şöyle;

1. dönem den iki dersden birinden FF (KALDI) diğerinden DC (KOŞULLU GEÇER ) aldım sonuc olarak dönem tekrarı görünüyor.

2.dönem 5 dersim vardı hepsinden geçtim ve genel not ortalamam 2.14 geçti dörünüyür.

Bu durumda ben genel not ortalamasından dolayı ilk dönemdeki KOŞULLU GEÇER dersimi vermiş FF olan dersten TEK DERS SINAVINA tabi olabiliyormuyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…