Bana gaz lazım Melikekaydirigubbakcemile3
ben verim canım ne demek yaparsın basarırsın sen bekliyorum senden cok zeki ve datlu bi hatunsun sen oldu mu???? ama bende isteremmmmkaydirigubbakcemile3 :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bekliyorum bekliyorum açıklanmıyor şu sınav sonuçları aldım elime kitabı başlıyorum artık ders çalışmaya....
Sen hem evde hem de okulda çok başarılı bir hatunsun.
Herkez senin bu önlenemez başarını kıskanıyor(önlemek isteyenler varmışkaydirigubbakcemile3)
Onlara yapabileceklerinin çok daha fazlasını göster.
Güç sen de artık:roflol:
arkadaşlar bekliyorum bekliyorum açıklanmıyor şu sınav sonuçları aldım elime kitabı başlıyorum artık ders çalışmaya....
alkisalkisalkis alkisalkisalkis iyi yapmışsın tatlışım calışma yöntemleriniz nasıllll??? önce hangi derslerden ve o derslere nasıl calısıyosunuz siz???:kedi: :kedi:
sağol canım hala aklım sınav sonuçlarında ama çalışmaya başladım. ben yardımcı kitap, ders kitabı, ders videosu, eöğrenme alıştırma, test, eş zamanlı danışmanlık dersleri hepsini kullanıyorum kendi kendine çalışmak zor motive olmak için dikkati dağıtmamak için hepsinden yararlanıyorum sınav sonuçları açıklanırsa daha yoğun bir tempoyle çalışacağıma eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?