İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

aöf bürosunu aradım canlarım sonuçlar ne zaman belli olur diye..bilmiyoruz dediler..
onlar bilmiyosa kim bilicek acaba..
lmaz:

kızlarrrrrrr açıklanırmı acaba 23 Nisan da ?

yada bugün açıklansa keşkeeeeeeeeeeeeeee

kızlar dun ben fınansala basladım bır unıte calıstım henuz ama 3 soru gelcek uzun bır unuıteydı hergun bır iki unıte calısırsam sorada tekrar, olur ınsallah gecerım ..Diger derslere zaten son iki hafta cıkmıs sorulara bakıcamsempatiksalakcinni
bu arada sınav en gec persembe acıklanır normalde en erken yarın acıklanması lazım ama sanmıyorum..

ben verim canım ne demek yaparsın basarırsın sen bekliyorum senden cok zeki ve datlu bi hatunsun sen oldu mu???? ama bende isteremmmmkaydirigubbakcemile3 :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Sen hem evde hem de okulda çok başarılı bir hatunsun.
Herkez senin bu önlenemez başarını kıskanıyor(önlemek isteyenler varmışkaydirigubbakcemile3)
Onlara yapabileceklerinin çok daha fazlasını göster.
Güç sen de artık
:roflol:

arkadaşlar bekliyorum bekliyorum açıklanmıyor şu sınav sonuçları aldım elime kitabı başlıyorum artık ders çalışmaya....

ohhh yaaaa ilaç gibi geldi wallaaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahanda büleee oldum bennnnguclubacismile guclubacismile guclubacismile olumunekankayizsmile

arkadaşlar bekliyorum bekliyorum açıklanmıyor şu sınav sonuçları aldım elime kitabı başlıyorum artık ders çalışmaya....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis iyi yapmışsın tatlışım calışma yöntemleriniz nasıllll??? önce hangi derslerden ve o derslere nasıl calısıyosunuz siz???:kedi: :kedi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis iyi yapmışsın tatlışım calışma yöntemleriniz nasıllll??? önce hangi derslerden ve o derslere nasıl calısıyosunuz siz???:kedi: :kedi:

sağol canım hala aklım sınav sonuçlarında ama çalışmaya başladım. ben yardımcı kitap, ders kitabı, ders videosu, eöğrenme alıştırma, test, eş zamanlı danışmanlık dersleri hepsini kullanıyorum kendi kendine çalışmak zor motive olmak için dikkati dağıtmamak için hepsinden yararlanıyorum sınav sonuçları açıklanırsa daha yoğun bir tempoyle çalışacağıma eminim...

anladım bitanemmmm çok saol canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

spk'da ölee..canlarım pazartesi açıklancak diyorlar bilginize kesin sanırım ..

zaten tek ihtimal pazartesi kaldı o zaman da açıklamıyorlarsa aöf diyecek bi söz bulamıyorum...

sınav ne zaman acıklanacak acaba bi fikri olan varmı sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile

Hay Allah ım nerdeyse finaller geldi...halaaa açıklanmadı :S

yani mümkünse artık açıklasınlarda şu vizeleri rahat edelim stres olduk bütün tahminleri kırdı geçirdi aöf ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…