İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

şu sonuçlar bi açıklansada önümüzü görsek beklemekten sıkıldım artık...

kızlar sonuçlar ne zaman açıklanıyo acaba bilen varmı siteye bakıyorum hata veriyo aöf bölümü açılmıyo

kızlar sonuçlar ne zaman açıklanıyo acaba bilen varmı siteye bakıyorum hata veriyo aöf bölümü açılmıyo

canım siteye erişim yok bende denedim giriş yapamadım herhalde perşembeye kadar düzelir. sınav sonuçları cuma yada cts kesin açıklanır bende sabırsızlıkla bekliyorum

slm şekerler bende maliyete başladım sayısal hep yaa ikinci kalan ünite uffff bende sadece sözeline calışsam olurmu acaba yaa sayısal sevmiyom ben.....bide çok fazla oldu konu nasıl calışmamaı tavsiye edersiniz???

Canım bence çalış sayısallara.Öyle yarım yamalak olacak iş değil.
Sonra yazık olur,ilerisini düşün.Lifo,fifo,esas üretim gider yeri vb.kaydirigubbakcemile3
Ben son haftaya bırakacağım Maliyeti.Alttan kalan tek dersim o.Fena geçmedi ama diğerleri kadar iyi değildi.sempatiksalakcinni

konunun fazla olmasına ne dersin canım çok tesekkürlerrrra.s.a.s.a.s.

maliyetden sayısalı anlamıyosan geç sözele çlış cnm yaa kedini heba etme
ben o şekilde geçtim

Yanlız lifo,fifo,eügy vs.çıkar sınavlarda.Ben hepsine çalışıyorum.
Şansa bırakamam.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...
a.s.

canım ama ikinci ünitelerde daha fazla sayısallar yine lifo fifo ve eügy mi çıkar??bi bakayım yinede formülüne eger kafama yatarsa yaparım en azından cokta kötü degildir sayısalım işime gelmiyooo yaa yoksa üniv.de cok zor sayısal derslerim oldu hepsinin formülüne calışarak gecmiştim....ya şimdi ordayken canım o calışıyo bu calışıyodu sende calışıyodun ama şimdi bide evlendim evde kimse de yok etrafta calışasım gelmiyo ama mecburum .....ben bunu basarmalıyım yapmalıyımmmolumunekankayizsmile guclubacismile guclubacismile
çok ama çok tesekkürlera.s.a.s.a.s.

Sorma 2 hafta ara verdim tatil yaptım sayılır.
Şimdi ilk derse başladım ama öyle zor geliyor ki.
Sanki gazım bitmiş.kaydirigubbakcemile3

yaş ilerledikçe beyin zor algılıyo sanırım.okuyorum ama boşuna :) tek dersim kaldı oda sermaye piyasası.zor bi ders geliyo bana yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…