• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işletme 4.sınıf olanlarr burda buluşalım

ELOR

annesinin kuzusu büyüyorr :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
107
0
96
arkadaşlar finallere az kaldı malum.. ee derslerde sıkıcı hele şu sermaye piyasaları yok muuu ... ayyyyy .. elinde soru ve not olanlar varsa paylaşalım lütfen

aynen valla aslında zevkli ama zor bir ders...ben evde hazırlanıyorum karacanın nokta atış sorularını aldım dersanesinden onları çözdüm bir de murat açıköğretimin kaynak kitapları var elimde inşaallah bütünlemeye kalmadan geçerim kaydirigubbakcemile4

-tatlicadiarzu-bende muratın kileri çözüyorum falanda.. ayyyyyyyyy. sıkıldım artık yaaaa kafam kazan gibi oldu.. bide ben hep vizelere daha iyi calışıyorum ama finallerde tıkk yokkk

yaa bide bişey dicem vizelerde ben uluslararası ilşkilere kitaptan falan hiç çalışmadım direk murat açıköğretimden vize sorularını aldım 2 saat falan onlara calıştım sınav sonucum 80... innamadım çünkü aldığım sorularn belki 20 tanesi sınavda
cıktı yaa şok oldumm valla... eheheee ama işime gelmedi değil :jeyyar:

geçen sene bende onlara kandım. bütün soruları cevapları ezberledim. sonuç: sınıf tekrarı...

hadi yaa valla benim çok işime yaraıolar.. bakalım finallerde görücez..

yinede bakıorum... kafa çok dolu yaa. bi türlü sığdıramıorum bilgileri...çok karıştırıorum yaaa. hem iş hem ev hem aöf...öf ki öfff!!!

merhaba arkadaşlar.nasıl geldi final sonuçları ? erkek arkadaşım muhasebe denetimi ve mali analizden büte kaldı. siz bu dersi verdinizmi ? verdiyseniz nasıl çalıştınız ? yardımcı olursanız sevinirim

evet yaaa muhasebeyle spk en gıcık derslerdi ve sanırım ben de kalcam cesaret edip sorulara bakamıyorum:(

evet yaaa muhasebeyle spk en gıcık derslerdi ve sanırım ben de kalcam cesaret edip sorulara bakamıyorum:(

herkeste aynı dert var galiba bende büyük ihtimal spk bide muhasebeden büte kalıcam.diğer dersler genelde geçmiş yıl sorularından çıkıyo bu iki ders ya gerçekten çok zor yada ben anlamıyorum bitürlü

yaa benim muhasebe den.ilk sınavım 60,50 alsam bile geçiyorum umarım alabilirim
uluslararası işl. geçiyorum
sermaye piy.kesin kaldım büte
3 dersim var zaten
çok merak ediyorum sonuçları

ben ne soruları ne de işaretlediklerimi hatırlıyorum valla kaydirigubbakcemile2 sonuçların açıklanmasını beklicem artık

arkadaslar merhaba.bu sene 4.sınıfa yenı gectım.ve bazı derslerden kursa gıtmek ıstıyorum.zorlanabılecegım dersler hakkında bılgı verırmısınız?

bende geçen sene üçüncü sınıfı bitirdim dörde geçtim
alttan bi dersim var ama bu sene dondurdum okulu
çünkü derslerin hiç birinden anlamıyorum sınavlara girsem de bişi yapamam diye dondurdum
önümüzdeki sene inşallah yardımcı kurslarla falan dördüncü sınıftan mezun olmak istiyorum hayırlısıyla

arkadaşlar bende bu sene 4. sınıftayım. 2 dersten kursa yazıldım şimdiden. muh. den. mali analiz ve spk...

diğer dersler nası zorluk dereceleri filan ?

artık ben de varımmmm.4 cok kolay dıyorlardı ama zor yazılarını gorunce sasırdım..

kızlar 3. ü geçen 4 ü hayde hayde geçermişşşşşşşşşşşşşşş :)

Back
X