• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işle ilgili iki arada kalmak..

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
çalıştığım yerden memnun olmadığım için başka yerlere iş başvurusunda bulundum yarın için bi yere görüşmeye gideceğim fakat burada çalışalı 10 ay oldu yılımın dolmasına 2 ay var arkadaşım diyorki yılını bekle yıllık iznini kullan öyle ayrıl işten sebebide yeni gireceğim iş yerinde hemen izin kullanamayacağım için.. ama ben o zamana kadar elime gelen fırsatları kaçırmış olucam. siz olsanız napardınız bu durumda iki arada bi derede kaldım.

çalıştığım yerden memnun olmadığım için başka yerlere iş başvurusunda bulundum yarın için bi yere görüşmeye gideceğim fakat burada çalışalı 10 ay oldu yılımın dolmasına 2 ay var arkadaşım diyorki yılını bekle yıllık iznini kullan öyle ayrıl işten sebebide yeni gireceğim iş yerinde hemen izin kullanamayacağım için.. ama ben o zamana kadar elime gelen fırsatları kaçırmış olucam. siz olsanız napardınız bu durumda iki arada bi derede kaldım.
İhbar süren var zaten yeni iş yerine 2 ay sonra başlayabileceğini, eski iş yerinde iş teslim süren olduğunu söyle?
Kabul ederlerse 2 haftalık iznini kullanma, zaten bayram tatil. O 2 haftalık iznin parasını 1 maaş olarak alırsın. Ya da o iş yeri kısmet olmazsa burda da 1 yılını doldur, izin paranı al (normal mesainin 2 katı ödenir) 1 ay maaşın cebinde olur, iş arama şansın olur.

Diğer iş yeri ile görüş , 15 gün dinlenip başlamak istiyorum de, genelde kabul ediyorlar ama iş yerine göre değişebilir, mesela bizim şirket acil bir şey yoksa kabul ediyor.

Back