-
- Konu Sahibi gullerinicindencanim
Doğunerdesiiiinnn
Ben gereken fetvayı verdimYanlız saçma bi konunun içinde muhabbet ediyoruuzzresmen konuyu unuttuk
Buralarda bir zamanlar herkese yaşını soran bir üye vardı, zipzip. Seninde 3 mesajından ikisi yaş. Zipzip reenkarne oldu sanıyorumZip zip
O ben değilim ama bakıyorum da beni çok iiyi takip ediyorsunBuralarda bir zamanlar herkese yaşını soran bir üye vardı, zipzip. Seninde 3 mesajından ikisi yaş. Zipzip reenkarne oldu sanıyorum
Ay bu da yeni moda,bini çik tikip idiyirsin. Cinsellik bölümünde her konuya alakasız alakasız yazdığın için olabilir mi acaba?O ben değilim ama bakıyorum da beni çok iiyi takip ediyorsun
Benim yazdıklarımı görüyorsan demekki sende oralarda çok dolaşıyosun cınıımmmAy bu da yeni moda,bini çik tikip idiyirsin. Cinsellik bölümünde her konuya alakasız alakasız yazdığın için olabilir mi acaba?
Dolaşmıyorum demedim her konuya alakasız yorumlar yaptığın için dikkat çekiyorsun dedim. Okuduğunu anlama dersleri 101...Benim yazdıklarımı görüyorsan demekki sende oralarda çok dolaşıyosun cınıımmm
Sanamı dert oldu acabaDolaşmıyorum demedim her konuya alakasız yorumlar yaptığın için dikkat çekiyorsun dedim. Okuduğunu anlama dersleri 101...
Aynen öyle mezi gusül gerektirmez. Çok yorgun olduğunda ağır kaldırdığında yoğun günlerde gelebiliyor. İlmihallerde var bu konu herkesin okuması gerekCinsellik düşününcede gusül gerekmez o an gelen mezidir. Mezi Namaz abdesti varsa onu bozar. Şehvetle çıkan sıvı ( boşalma) gusül gerektirir.
Benim bahsettiğim cinsellik düşünülüp mast yapılmasıydı zaten.Cinsellik düşününcede gusül gerekmez o an gelen mezidir. Mezi Namaz abdesti varsa onu bozar. Şehvetle çıkan sıvı ( boşalma) gusül gerektirir.
Öyle yazsaydınız bu şekilde anlaşılmazdı. Zira yazdığınızdan bilgisi olmayanlar okuyup her mezide gusle gidebilir. Konu sahibi de zaten cinsellik yapmadığını hatta düşünmediğini belirtmiş. Kendiliğinden gelen sıvıdan bahsetmiş.Benim bahsettiğim cinsellik düşünülüp mast yapılmasıydı zaten.