- 3 Şubat 2021
- 14
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi gullerinicindencanim
Yumurtlama zamani o sıvı çoğalır bazen.Hanimlar hamile degilim hamilelikte yasamadim . gun icinde cinsellik olmadan hatta dusunmeden bile islaklik yasiyorum beyaz akinti degilde su gibi anlatabilmisimdir umarim. Bu herkeste olan bir sey mi ve gusul almayi gerektirir mi bilenler cevaplarsa cok mutlu olurum
Cinsellik düşününcede gusül gerekmez o an gelen mezidir. Mezi Namaz abdesti varsa onu bozar. Şehvetle çıkan sıvı ( boşalma) gusül gerektirir.Yumurtlama zamani o sıvı çoğalır bazen.
Cinsellik düşünüp olsa gusül gerekir ama onun dışında gerekmez.
@Evvel evvel Nasılda her yerdesinnCinsellik düşününcede gusül gerekmez o an gelen mezidir. Mezi Namaz abdesti varsa onu bozar. Şehvetle çıkan sıvı ( boşalma) gusül gerektirir.
Uyku tutmuyor can sıkıntısı böyle bişey
Valla hep aynı konulardayızUyku tutmuyor can sıkıntısı böyle bişeyokuyunca yazmadan da durulmuyor ya sende maşallah bni mi takip ediyon
Benimki de sabah nöbetten cıktı çok yorulmuş horluyor ashaplarım bozuldu uyku falan kalmadıValla hep aynı konulardayızbenimkii nöbette bugün tek oluncaa uyuyamıyorum tedirginlikten bakınıp duruyom öyle
29Kaçç yaşındasııın cano
Eneeee yeni evlimisin sen
Elin Sağlıkçı mı asker polisEvettt
Kız geçen gün kü konunu hatırladım pandemiden bi kaç gün evde demiştin o yüzden sordumYanlız saçma bi konunun içinde muhabbet ediyoruuzzresmen konuyu unuttuk
Bi de aynı ilde cıkıyormuşuzSeninkindeeenn♀