• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşkur . Lütfen yardım.

UcamayanKus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
49
1
36
İstanbul
Arkadaşlar ben internetten İşkur'a üye olmuştum.İstediğim kursu falan seçmeden başvuru yapmışım. Şimdi beni 1 aralıkta çağırıyorlar.Yani gidince ne olucak ? İstediğim kursu orada mı seçicem.? Bir bilgi verebilir misiniz lütfen? Gidip işkura sorucam ama nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Bu arada Sinop'ta yaşıyorum.

Ne ile ilgili çağırıyorlar anlamadım.
Kurs için mi acaba?
Bir kurs seçtiyseniz eğer, mülakat için çağırıyor olabilirler.
Özgeçmiş doldurmanızı istiyorlar, eleme yapıyorlarmış vs. vs.

bende istanbulda başvurmuştum ik için.aradılar şu tarihte görüşmeye çağırılıyosunuz diye.dedim ik için dimi.o belli olmuyo burda görüşme yapıyoruz ona göre veriliyo kurs dediler ama şu an satış pazarlama var onun için dikkate alınırsınız büüyk ihtimalle dedi.
yani başvruduğun önemli değil önüne geleni çağrıyolar.satış eğitimi vericek ama benmzaten sertifikam var.cv ye falan bakmıyolar canım.nerde boşluk var dolduruyolar yani :31:

bende istanbulda başvurmuştum ik için.aradılar şu tarihte görüşmeye çağırılıyosunuz diye.dedim ik için dimi.o belli olmuyo burda görüşme yapıyoruz ona göre veriliyo kurs dediler ama şu an satış pazarlama var onun için dikkate alınırsınız büüyk ihtimalle dedi.
yani başvruduğun önemli değil önüne geleni çağrıyolar.satış eğitimi vericek ama benmzaten sertifikam var.cv ye falan bakmıyolar canım.nerde boşluk var dolduruyolar yani :31:

Ben de böyle bir şey olmamıştı. :)
Kuruma göre değişiyor belki de.
Ben birebir kendim web prog. kursunu seçmiştim. O yüzden çağrılıp, özgeçmişimi yazmıştım.

Ben de böyle bir şey olmamıştı. :)
Kuruma göre değişiyor belki de.
Ben birebir kendim web prog. kursunu seçmiştim. O yüzden çağrılıp, özgeçmişimi yazmıştım.

canım bende kendim seçtim ama saolsun kadıköy işkur öle buyurdu :9:
benim zaten satış tecrubemde sertifikamda var teşekkür ederim dedim :8:

yaa bu olayı bende duydum hatta büyük şirketler oluyor çoğu askeriyeye devlete iş yapan büyük taşeron firmalar oluyor uzak tanıdığım biri bu şekide işe girdi nasıl başvurulduğuna dair bilgisi olan yazabilir mi

yaa bu olayı bende duydum hatta büyük şirketler oluyor çoğu askeriyeye devlete iş yapan büyük taşeron firmalar oluyor uzak tanıdığım biri bu şekide işe girdi nasıl başvurulduğuna dair bilgisi olan yazabilir mi

yenibirişcomdan başvurabilrsin şu an aklıma gelen o polaris ve flo ayrıca koç ünv işbirliğinde.ama işkur bağlantılı.360 saat eğtim alıyosun 180 i okulde teorik 180 saati belirlenen mağazada çalışarak mağza yöneticiliği sertifikası alıyosun :34:
günlük 15 tl harçlık ve günlük sigortan yapıyo canım :52:

canım baktığım ilan kalkmış ama şöle bi ilan var bi incele istersen
Kariyer.net - FLO MAAZACILIK - Marka Maazacl Sat Ynetimi i ilan detay

bu arada ben işkurada pek güvenmiyorum artık bilginiz olsun.çalışanları bi tuhaf.şöleki.benim çalıştığım firma işkura ilan vermişti bayan temizlik görevlsi diye.işkur bize erkek memur olarak eleman gönderdi sürekli.bi tartışma yaşandı zaten.
bide arkadaşım lise mezunu ünv terk marmara eğitim araştırmaya sekreter olarak gönderdiler.kızı yolda baya vardı.gittiğinde biizim böle bi ilanımız yok (ik yetkili diyo) hiç görüşmemiz dahi ıolmadı.zaten alınsa bile tıbbi sekreter alınır onun içnde ya sertifki yada önlisans mezunu olunmalı demiş.o yüzden başka kurslarıda ihmal etmeyin derim ben :34:

yenibirişcomdan başvurabilrsin şu an aklıma gelen o polaris ve flo ayrıca koç ünv işbirliğinde.ama işkur bağlantılı.360 saat eğtim alıyosun 180 i okulde teorik 180 saati belirlenen mağazada çalışarak mağza yöneticiliği sertifikası alıyosun :34:
günlük 15 tl harçlık ve günlük sigortan yapıyo canım :52:

canım baktığım ilan kalkmış ama şöle bi ilan var bi incele istersen
Kariyer.net - FLO MAAZACILIK - Marka Maazacl Sat Ynetimi i ilan detay

teşekkürler kayıtlı cv vardı başvurumu yaptım hadi hayırlısı:54:

Back