Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi fikir yarın akşama hazırlayacağım
pideyi evde yapamazsinkiya lütfen biri cevap versn bunu yapmak istiyorummmmmm
pidesinin tarifi yok mu acaba o nasıl yapılcak yada alıncak mı ? ben daha yeniym bu konularda da![]()
dün akşam iftarda bu tarifi yaptım.çok güzel oldu.iki kişiydik biz.yarım kilogram kıymadan 22 tane köfte çıktı.tabi hepsini yapmadım.köftenin içine ilave olarak sarımsak rendesi ve yenibaharda koydum.kıymanın yağlı mı yağsız mı olacağı yazmıyor.tecrübelerim sonucu yağlı kıymadan yaptığım köfteler sert oluyor.az yağlı kıyma ile yaptıklarımsa yumuşak.bu yüzden az yağlı kıyma kullandım.pideleri ısıttığımızda iskenderin altındaki ekmek gibi yumuşak olmadı.buharda yumuşatmak daha iyi olacağı kanısındayım.salçanın ölçüsü tamam ama dışardaki bol tereyağlı iskender soslarını düşününce iki kişi olduğumuz halde bir kaşık tereyağı bize az geldi.Sonuca geldiğimizde kolay hazırlanan lezzetli,güzel bir sonuç ortaya çıktı.Eşimle ikimiz çok sevdik.
Pideyi hazir almistim, ramazan zamaninda satilan parmak pidelerden yapabilirsin.
Ramazani bekleyemem dersen, lokantalar yada bazi firinlarda satiliyor oradan temin edebilirsin.
OO ne güzel upuzun yorumlari severim :) Deneyip sonucu paylastiginiz icin tsk ederim.. Begenmenize ayrica sevindim.
Malzemelerin ölcüsü aslinda damak tadina yada tercihe göre degisiyor katiliyorum..
Bazi aksamlar icin özel bir menü hem görsel olarak hem de tat olarak.