Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

valla arkadaşlar açık konuşmak gerekirse ilk yaptığımda dökülmesi durur gibi oldu sonra değişen hiçbişey olmadı yine dökülüyor valla canım sıkılmaya başladı kafama takmayım diyorum ama elde değil şimdi bu hafta zeytinyağlı sarımsağa yönelcem sizde okumadıysanız yazımı okuyun birtek umudum o kaldı:gitme:

kizlar isirganla saci uzayan varsa yazsin lütfen ne kadar zaman ne kadar uzadi

hiç bi yöntemle geçmeyen bir saç dökülmen varsa mutlaka bi uzmana gözükmelisin. demir veya çinko eksikliği olabilir vücudunda. saç dökülmesi mevsimsel ya da kozmetik etkenlerden kaynaklanabilir,ama bünyesel de olabilir. en iyisi bi dahiliyeciye gözüküp kan ölçümü yaptırman, eğer değerlerin normalse o zaman cildiyeciye gidip uygun bi ilaç-ürün isteyebilirsin.a.s.

kızlar benimde saçlarım acayip dökülüordu böle taradığımda bi avuç falan bi yıldır saçımı kestirmiordm ama deniz kum güneş vs.iice yıprandı en sonunda dayanamadım kestirdim kuaförüm dediki sana bi model yapıcam saçın daha hızlı uzayacak ve saçlarımda kısalmadı boyu hala aynı daha canlı ve artık dökülmüor 4 5 telden fazla buda normal bence bakalım bende denicem ısırgan otunu bide şu kırk kiliti inş uzar

çamterebentin bir ara şampuanıma koymuştum çok sulandırması bir yana saçlarımı kuruttu siz nasıl kullanıyorsunuz???

Şampuanına Çam terebenti+Badem yağı ekle Kurutma yapmayacaktır..

Maskeden sonra bu şampuan çok etkili oluyor..uzamayı hızlandırıyor...:jeyyar:

Ayrıca bu karışımı koyduğum zaman şampuan normalden 3kat uzun ömürlü oluyor..Yani Şampuanın normalde 1ayda bitiyosa 3ayda bitiyo kafamçokkarıştı

kizlar niye kimse cevap yazmiyo isirgandan olumlu sonuc alan varsa lütfen yazsin
yaza kadar turplu suyun yaninda sarimsak ve bunuda deniycem eger sonuc alan varsa lütfen yazsin

budapest,
3 dermatoloğa gittim kansızlık çıktı ama 1 yıldır geçemedi mi bu kansızlık beslenmem bayağı düzene girdi 7 kiloda aldım bilmiyorum dökülmenin durduğu günü görecekmiyim acaba.

aa, ama kansızlığın da türleri var. mesela en yakın arkadaşım liseye kadar farketmemiş. lise 2 deyken sanırım bi dün okulda fenalaşmış(gerçi bizimki "nazar değdi" die geziodu ama:)) annesi çok pimpiriklidir, doktora götürmüş hemen. testler sonucunda kansızlık çıkmış. ama onun da kansızlığı 7 senedir geçmedi ki annesi çorbaları hep kemik suyuyla yapar, tatlıyı da çok sever arkadaşım. en sonunda akdeniz anemisi teşhisi koyuldu tabi, yani geçici bi demir eksikliği değil, sürekli bi hastalık. saçları çok hızlı uzar onun, vallla bence ayda 2-3 cm uzar hem de hiç bi bakım yapmadan, dökülmez de. ama onun da tırnakları hiç ama hiç uzamaz.
yani 1 yılda geçiştir deme, tekrar git doktora,testlerini yaptır arkadaşım, sağlık meselesi bu,şakaya gelmez cnma.s.

canım troid miş demirmiş hepsi yapıldı,benimde akdeniz anemisinden şüphelenildi büyük ihtimalde öyleyim ama doktor ne kanı düşük insanlar var saçları gür dökülmeleri yok dedi arkadaşınızda bir örnek benim gibi anemi olduğu halde saçları dökülmüyormuş benim sıkıntıda etkili oldu bir dönem çok büyük sıkıntı atlatmıştım ama 1 yıl geçti üstünden bu nedir bilmiyorum kafamda tortulanmalar kepeklenmelerde var acaba dökülmeye onun da etkisi var mı arındırıcı şampuan da kullanıyorum ne zaman diyet yaptım sıkıntıda diyetle birleikte böyle oldum inşallah düzelir saçlarımı kestircem eğer dökülme tam gaz devam ederse gitcem doktora ama yaptıkları bişey yok tüp tüp kan alıyorlar zaten kazsızım araştırcam önce güzel işinin ehli bir doktor ama sıkıldım artık valla.

ben 1 küp şeker atıyorum en azından biraz alıyor o kötü tadı

15 gündür ısırgan otunun suyunu uyguladım.Tarifteki gibi saçıma döküp durulamadan çıktım banyodan.
Saçlarımı sertleştirdi diplerine uyguladm sadece ama ister istemez uçlarına geldiği için yine sertleştirdi:1no2:
Sonuç: Saçlarımı uzatı.Evet öyle mucize olmadı tabiki ama hissediyorum uzattığını.Saç dökülmesine bi etkisi olmadı.Hatta sertleştirip daha da dolaştırdığı için daha çok döküldü benim saçım..
Yani acayip sertleştiriyor:1no2:
Son yıkamamda uygulamadım ama saçlarım hala sertkafamçokkarıştı
Şimdi bıraktım..
Bir süre birşey uygulamayı düşünmüyorum..
Bilginize..:ecrin_bebek:

cnm madem uzattı, şöyle yapmalısın o zaman. saçını duruladıktan sonra ısırganı dökeceksin, diplerine masaj yapacaksın 5-10 dk. sonra güzelce durulayıp kremleyeceksin. o zaman sertleştirmiyor. ben de bu şekilde kullanıyorum kullanmak istediğim zaman. yoksa benim saçım da yün yumak gibi oluyo.

vallah arkadaslar ben bütün gece bekletiyorum bana iyi geliyor saclarim cok seviyor isirgani =)

bence sen isirgan suyunu demle icine 1 cay bardaki zeytin yagi kat karistir sacina dök bende ara sira öyle yapiyorum daha iyi geliyor saca benden demesi saclarimi süper uzatti

evet yapıp yıkamayı düşündm bende ama saçlarım dökülüyor ya korktum bıraktm belki hava değişiminden ama yinede ara verdim biraz,
zeytinyağı veya herhangi diğer yağlar da döküyor benim saçımı
saçlarım yağlı çünkü :)

arkdsım bence sen bısı yapma bırak kendı halıne uzasın.beslenmene dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…