- 4 Ağustos 2009
- 107
- 9
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım bende başlayacağım bugün ^^ Hadi hayırlısı bakalım,
ben inanıyorum çünkü annemin kemoterapiden sonra bütün tüyleri saçları döküldü, o da ısırgan içti sürekli ısırgan içerdi. Gezmeye giderdi gittiği yerde çay yerine sıcak su isteyip ısırgan demlerdi. Günde 2-3 defa kupa bardaklarla içerdi. Saçları Çok sıklaştı ve çok hızlı uzamaya başladı. Hele her ay erkek gibi keserdi saçlarını da. Yani kulaklarındaysa 3-4 cm hatta daha fazla uzamış, rahatsız etmeye başlamış oluyordu. Gerçi annem saç için içmiyordu, lezyon tümor falan varsa eritsin diye içiyordu.
İşte böyle arkadaşlar ısırganı içebilirsinizde, toksinleri de temizliyor.. Yani içtiğiniz sürece kanser hastalığına yakalanma riskiniz neredeyse 0 gibi bir şey. Ve içerseniz de saçlarınızı da içten destek verir. Hem içelim hem sürelim bence :)
olleeyy bunu duydugumzz super oldu canmm ... yanı sac cıkartıyo hee annenin kac zaman sonraa cıktı sacları???
kesinlikle katılıyorum canım hem içerden hem dışardan destek şart. anneniz kaç ay içti sadece içten destek mi aldı dıştan sürmedi mi birde ne kadar zamanda saçları çıktı bilgi lütfenfisfisfis
Canlarım bende başlayacağım bugün ^^ Hadi hayırlısı bakalım,
ben inanıyorum çünkü annemin kemoterapiden sonra bütün tüyleri saçları döküldü, o da ısırgan içti sürekli ısırgan içerdi. Gezmeye giderdi gittiği yerde çay yerine sıcak su isteyip ısırgan demlerdi. Günde 2-3 defa kupa bardaklarla içerdi. Saçları Çok sıklaştı ve çok hızlı uzamaya başladı. Hele her ay erkek gibi keserdi saçlarını da. Yani kulaklarındaysa 3-4 cm hatta daha fazla uzamış, rahatsız etmeye başlamış oluyordu. Gerçi annem saç için içmiyordu, lezyon tümor falan varsa eritsin diye içiyordu.
İşte böyle arkadaşlar ısırganı içebilirsinizde, toksinleri de temizliyor.. Yani içtiğiniz sürece kanser hastalığına yakalanma riskiniz neredeyse 0 gibi bir şey. Ve içerseniz de saçlarınızı da içten destek verir. Hem içelim hem sürelim bence :)
Evet canım yeni saçta çıkartıyor. Ayrıca kirpikleri, kaşları falan dökülmüştü onlarda çıktı yavaş yavaş. Hatırlamıyorum ama son kemoterapiden sonra başladı, bir hafta falan sürmüştü, hemen çıkmaya başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, eve gelsin soruyum.
sadece içti canım. Dıştan sürmedi, bir kaç hafta sonra galiba etkisini göstermeye başlamıştı. Ama yine de gelsin eve soruyum, sizi haberdar ederim. Ve 7 sene oluyor, ilk 3-4 yıl çok sık içti şimdi seyrek içiyor. Bitki karışımları ile beraber içiyor ayrıca da onun pek etkisi var mı saça bilmiyorum. Ve arkadaşlar sürekli rahatsız olduğundan dolayı kuaföre giderdi ama kuaföre gitmeyip kendi kesmeye başladığını hatırlıyorum, kütten biraz daha kısa oluyordu hemen erkek gibi ksiyordu,
annen icin üzüldüm ne kanseri var düzelme oldumu saglik durumu nasil insallah kemotherapi ise yaramistir allah yardimcisi olsun benim calistigim bölge ic hastaliklar bizdede hep kanser hastalari var bilirim ben hastalarin durumunu
çok sevindim canım hem annenin düzelmesine hemde böyle şifalı otu keşfettiğime,anneciğine şifalar canımma.s.
ayy kızlarrr sölemeden gecemıceem =)) bıkac gundurr tek duydugumm saclarn cok guzel parlıyo olmasıı =)) demekkı ıse yarıyoo yaptıklarım zemuszemus
buarada gecmısss olsun babyyyfaceecımm
Evet canım doktorlar şaşırmıştı, 6-7 sene oldu, göğüs kanseriydi, göğsü alındı, tek göğüsü var şimdi. Sürekli Ankara'ya gidip geliyor canım. Sen nerde çalışıyorsun canım?
ya ben almanyada hemsire olarak calisiyorum de onun icin anneni cok iyi anliyorum ama isirgan gercekten kemoterapili birinin sacini bile cikartiysa mutlaka isirgan sac uzatiyor o zaman tekrar gecmis olsun canim :gitme:
canim senin yöntem uzamaya etkili oldumu bii gelisme varmi:lepi:ben bugün kurusunu aldım aktardan,bir tane fıs fıslı şişe de ayarladım birazdan demlicem soğuduktan sonra şişeme koyup saç diplerime fıs fıslıcamzemuszemus
banyodan banyoya da yıkıcam bakalım bence güzel bir yöntem tavsiye ederim.