- 6 Şubat 2008
- 822
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ısırganlı suyu son durulama suyu olarak saçımıza sürmemiz gerektiğini ve yıkamadan çıkmamız gerektiğini okudum sizlerden.benimde aklıma yüzümüze ve sırtımıza o ısırganlı suyun gelıp de kıl tuy yapmaması için bir çözüm geldi acaba saçlarımızı tamamen yıkadıktan sonra banyoda fısfıslı bir şişenin içine koydugumuz ısırganlı suyu saçlarımıza sıksak sonrada banyodan çıksak işe yararmı??? yani aynı etkiyi gösterirmi? hem böylece yuze sırta falan gelme ihtimalide minimum olur diye düşündümmmm??????
kızlar bu ısırganlı suyu son durulama suyu olarak saçımıza sürmemiz gerektiğini ve yıkamadan çıkmamız gerektiğini okudum sizlerden.benimde aklıma yüzümüze ve sırtımıza o ısırganlı suyun gelıp de kıl tuy yapmaması için bir çözüm geldi acaba saçlarımızı tamamen yıkadıktan sonra banyoda fısfıslı bir şişenin içine koydugumuz ısırganlı suyu saçlarımıza sıksak sonrada banyodan çıksak işe yararmı??? yani aynı etkiyi gösterirmi? hem böylece yuze sırta falan gelme ihtimalide minimum olur diye düşündümmmm??????
sonuc alanlar yazsin
ya ben ısırgana devam ettim ve o güzel etkisini 6. denememdi galiba artık göremez oldum ve yine feci dökülüyor. gerçi saçlarım genel olarak iyi görünüyorlar ama dökülmeyi kemeye yetmedi ıırgan bende. maaleef hala arayışdayım dökülme için. bu gece birde karanfıllı tarıfı yapacağım bakalım o ne olacak. giderek inancım azalıyor bu dökülme konusu ile ilgili olarak
bende hergün yapıyorum içine birde sinameki yaprağı atıyorum az bişey