Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

ya arkdslar herkes ustune alınmasın ama, aksam yaptım yattım sabah uyandıgımda kulak hızamdakı saclarım popoma geldı vs... abartılar yapmayalım lutfen.cıdden uzatması gereken arkdsların kafası karısıo lutfen yanlıs da anlasılmasın ama durum bu bı abartı bı abartı

kızlar bu ısırganlı suyu son durulama suyu olarak saçımıza sürmemiz gerektiğini ve yıkamadan çıkmamız gerektiğini okudum sizlerden.benimde aklıma yüzümüze ve sırtımıza o ısırganlı suyun gelıp de kıl tuy yapmaması için bir çözüm geldi acaba saçlarımızı tamamen yıkadıktan sonra banyoda fısfıslı bir şişenin içine koydugumuz ısırganlı suyu saçlarımıza sıksak sonrada banyodan çıksak işe yararmı??? yani aynı etkiyi gösterirmi? hem böylece yuze sırta falan gelme ihtimalide minimum olur diye düşündümmmm??????

cnm başını öne eğip boca et ısırganlı suyu.sırtına falanda gelmez o zmn sadece yüzünü temizlersin.yada başını ısırganlı suyla yıka toplayıp havluya sar sonrada vücudunu yıka.ama saçını tamamen ıslatabildikten sonra ister fısfıslı şişe kullan ister başından aşağı dök.yapabilceksen olur yani.bi de ısırganlı su bnm saçlarımı sertleştirdiği için ben sabahtan yapıyorum akşamdan duruluyorum evde olduğum zamanlar.böyle de işe yarıyo.

kızlar bu ısırganlı suyu son durulama suyu olarak saçımıza sürmemiz gerektiğini ve yıkamadan çıkmamız gerektiğini okudum sizlerden.benimde aklıma yüzümüze ve sırtımıza o ısırganlı suyun gelıp de kıl tuy yapmaması için bir çözüm geldi acaba saçlarımızı tamamen yıkadıktan sonra banyoda fısfıslı bir şişenin içine koydugumuz ısırganlı suyu saçlarımıza sıksak sonrada banyodan çıksak işe yararmı??? yani aynı etkiyi gösterirmi? hem böylece yuze sırta falan gelme ihtimalide minimum olur diye düşündümmmm??????

evet olur hatta ben bazen saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra ısırganlı suyu senin dediğin gibi
parmüm şişesi ile köklerine sıkarak yapıyorum

canım bende o sekılde uyguluyoum yumos sısesının ıcıne doldurdum her gun sacıma fıs fıs yaparak ozellıkle dıplerıne dogru sıkıyorumm kullanımı cok rahat hem her yerını ıslatıon hemde şıpır şıpır damlamıo mirmirmirmirmirmirmirmir

sonuc alanlar yazsin

canım ben ıkıgunde bir son zamnlarda yaptım. bu gece 4. kere yapacağım. ben son durulama olarak yaptım ve kesınlıkle çok ıyı bır bakım oldu saçlarıma. kaydirigubbakcemile2daha uzatma etkısı için çok erken benim için ama parlattıgı ve dökülmeye 2. yıkamadan sonra etkı etmeye başladığını söyleyebılırım. kısacası çok memnunum. öyle hint yağı gibi saçta korkunç bir koku falanda bırakmıyor.kullanmasıda kolay. ben saçımı öne eğip boca ediyorum ve vucuduma değdirmeden havluyla sarıyorum yarım saat sonrada normal makineyle hafıf hafıf kurutuyorum. yani gayet memnunum. kaydirigubbakcemile3

cevap icin saol canim zaten yaz gelince bakimlari yapmak zorlasicak evde durulmaz genelde hele cocuklar varsa bizim burda isirganlar taptaze cikiyo baharda cikinca hemen deniycem ben anneannemin formülü diye topik var ona basliycam bu hafta isirganlar cikincada beraber yaparim artik

ya kızlar galiba bu ısırgana benim saçlarım bayıldı. 5 kere yptım ıkı gunde bır yapmaya çalıştım bu gece 6 kere kullnacağım e sonuç çokçok iyi.:emir_bebek::emir_bebek:
uzama etkisini bilemem ama kesinlikle besliyor saçı. bende kesinlikle kuruma falan yapmadı hatta daha çok yumuşattı. dökülmeyede fydası var ama benimki gerçekten de çok dökülüyordu. dökülmenin hızını kesti diyebilirim. saçlarım daha canlı duruyor ve benim için şimdiye kadar denediğim herşeyden daha iyi diyebilirim. kimseyi etkilemek istemem çünkü bazı üyeler sertleştirdi , iyi gelmedi falan demişler. ama en azından doğal ve ucuz bir yöntem olarak denemekde fayda var. ben ilk denemede bile iyi geldiğini anlamıştım. umarım herkeze yarar.

ya ben ısırgana devam ettim ve o güzel etkisini 6. denememdi galiba artık göremez oldum ve yine feci dökülüyor. gerçi saçlarım genel olarak iyi görünüyorlar ama dökülmeyi kemeye yetmedi ıırgan bende. maaleef hala arayışdayım dökülme için. bu gece birde karanfıllı tarıfı yapacağım bakalım o ne olacak. giderek inancım azalıyor bu dökülme konusu ile ilgili olarak

ya ben ısırgana devam ettim ve o güzel etkisini 6. denememdi galiba artık göremez oldum ve yine feci dökülüyor. gerçi saçlarım genel olarak iyi görünüyorlar ama dökülmeyi kemeye yetmedi ıırgan bende. maaleef hala arayışdayım dökülme için. bu gece birde karanfıllı tarıfı yapacağım bakalım o ne olacak. giderek inancım azalıyor bu dökülme konusu ile ilgili olarak

sarimsakli sampuani denedinmi canim kokusu oluyo biraz ama geciriyomus

arkadaşlar bende dökülme için birçok şey denedim..lavanta,ısrgan vs vs..hayatımda ilk kez böyle bir dökülme yaşadım.farkında değildim ama tutam tutam dökülmüş..çıktıklarında anladım..saçlarımı kaldırıyorum,aralarda tutamlar şeklinde kısa saçlar var.
gelelim nasıl çözdüğüme bu konuyu. inanmayacaksınız ama banyoya girmeden önce kuru mayayı bir şişeye koydum, üzerine ılık su koydum ve çalkalayarak erittim..koyu bir ayran kıvamında hazırladım.önce diplerine sonra uçlarına sürdüm ve 15 dakika kadar beklettim.beton gibi bişey oldu..sonra yıkadım.
sonuç:kabarık,acayip bişey oldu saçlarım..amaaa bir sonraki banyoda baktım ki dökülme neredeyse yarı yarıya azalış.bir sonraki banyoda yeniden yaptım tabii.yalnız bu kez diplerini çok özenle duruladım ve krem kullandım..tüm sorun ortadan kalkmış oldu..ve inanın ikinci uygulamadan sonra hiç birşey kalmadı.tabi ben tararken ,uğraşırken dökülüyor herkeste olduğu gibi. ama özellikle halıdan ve yerlerden ayağıma saçlar dolanmıyor artık.hergün süpürmekten de kurtulmuş oldum :)
kısacası çok özensizce,sadece mayanın saça faydalı olduğunu duyduğum için denediğim bir yöntemin bu kadar basitçe ve kısa sürede soronu çözmesini hiç beklemiyordum..ayrıca saç derimin daha sağlıklı olduğunu,kaşıntı problemimi çözdüğünüde eklemek istiyorum.hatta ilk denememde mayadan kulağıma sürmüştüm (küpeden sulu yara olmuştu) ertesi gün yarayı iyileştirmişti.tabi ben yine yara yaptım,çözümü buldum ya :))

sanırım ben yanlış maya kullandım geçen zeytin yağını ısıtıp içine kattım ama kıtır kıtır erimedi hiç
:KK43:(

kızlar bende yeni başladım bu ısırgan olayına. kızlar 2 su bardağı suya iki tutam ısırgan otu atıp demliyorum. sonra saçımı bir güzel o suyla yıkıyorum. sonra su tutmuyorum saçıma öyle kuruyor saçımda. hergün yapıyorum bunu... gelişmeleri size bildiririm.

arkadaslar ben ilk kez az önce denedim. daha kurumadı saçlarım ama kazık gibi oldular simdiden :/ dökülme sorunum zaten yoktu, uzamaya etkisi olur diye yapıcaktım ama boyle olunca kafam karıstı simdi. :çok üzgünüm:

Bende denedim ama saçlarım semsert oldu.Şampuan yapılmadan nasıl duruyorsunuz anlamadım.Saçıma tarak bile değmiyor.Başka bir şey daha kullanıyormusunuz.

X