Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

sacı bıraz kurutluyo canım ... bakım maskesı sart :S bende dusunuyorum ama hangısını alsam kafam karısık DFN GARLI yı onerıyolar ama bılemıyorum

bioblas falan kullanıorm balsamını sanırm bana gerek yok..(diye düşünüorm =) )

kıslar ben 15 gündür deniyorum ama daha sonuç almak için çok erken 1-2 ay geçsin sonuç alırsam yazarım size. ama şunu gözledim sanki saçım 15 günde 2 santim uazdı röfleli olduğu için çok belli oluyor.

sonuç alırsam demem de dökülme için çünkü benim uzatmak gibi düşüncem yoktu gürleşsin istiyorum.

Kızlar bu dönemm saçların dökülme zamanıymış...Ne yaparsak yapalım dökülmesi gereken saçlar dükülücekmişş... Farkındaysanızz her kesin saçı dökülüyo ..Kime sorsam avuç avuç diyorlar..

Dökülme konusunda yorum yapamıycam ama uzatma konusunda işe yaradığından emin olabilirsin..
:lepi:

sonuç alırsam demem de dökülme için çünkü benim uzatmak gibi düşüncem yoktu gürleşsin istiyorum.

Gürleşme konusunda ben çamterebentinin faydasını çok gördüm...
Küçük küçük cıkmaya balayan saclarımı kuaför kendim kesiyorum sandı :KK70::KK70:
Hayır onlar yeni çıkan saçlarım deyince adamda şok olmuştu =)
:eek:

Küçük küçük cıkmaya balayan saclarımı kuaför kendim kesiyorum sandı :KK70::KK70:

çamterebentin bir ara şampuanıma koymuştum çok sulandırması bir yana saçlarımı kuruttu siz nasıl kullanıyorsunuz???

alkisalkisalkis ne kadar surede etkısı gözle görulur sekılde oldu canım ?
bıde nasıl kullandın ? sampuanla mı yoksa dırek sacına mı surdun :uhm:

Merhaba kızlar,
Ne zamandır ısırgan kullanıyorum durulama suyu olarak ama saçlarım çok dökülüyor?
Bende neden etki etmiyor dersiniz?:gitme:

madem saçına dökme canım her gün 1 bardak çayını iç, hem saç kan yolu ile daha iyi beslenir

yok canm yaa mevsımselmıdır nedır buara herkesın dokuluyı delı gıbı.. elbet gececek pff =(

X