Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

arkdsım bence sen bısı yapma bırak kendı halıne uzasın.beslenmene dıkkat et

niye öyle dedinki, bırak artık şu saçınla uğraşmayı der gibi :)
yanlış anlama hoşuma gitti söyleme şeklin, annem de hep böyle kızıyorkaydirigubbakcemile3

niye öyle dedinki, bırak artık şu saçınla uğraşmayı der gibi :)
yanlış anlama hoşuma gitti söyleme şeklin, annem de hep böyle kızıyorkaydirigubbakcemile3

:))
deemelerınden mumnunıyetsz gıbı konusmussun gıbı hıssettmde o yuzden dedm :KK70:
kötu bısı anlasılmasın lutfn

ayy cok sevindim bende yapcam insallah bende faydasini gorurum..
benim saclarimda cok dokuluor eskiden gurdu simdi iyice azaldilar Allaha sukurler olsun gene saclarim war baya ama eskiden daha coktu..
Bende vitamin E eksikligi cikti onun icin hap kullandim bide doktor sut yogurt gibi seyler tuketmemi istedi.. bende hepsini yaptim biraz i$e yaradi az dokulur oldu ama bu aralar gene basladi izinden geldikten sonra..
bizde tek cayi war ben cayi olmaz saniordum ay cok sevindim demek kullanabilirim.. Hemi icip hemide fisfis $i$emle diplere uygulucam.. acaba hergun mu yapsam kizlar ?.. yaptiktan sonra yikanmior demi..??
insallah i$e yararda kurtulurum artik sac dokulmeden.. saclarim kisa ve kivircik uzun olmasi benim icin onemli degil yeterki dokulmesi dursun ve birazda gurle$sin insallah...

ben de saçlarımı röfle derdine elime aldığımdan beri bakımlara takmış durumdayım...1 -2 kez ısırganı yaptım ama ara verdim ..dün burayı okuyunca yine yapıyım dedim ısırganı marketten poşet çay olarak almıştım .önce cezvede toz zencefili 5-6 karanfille 5-10 dk kaynattım altını kapatınca da içine poşet ısrganı salladım..iyice ılıyınca da badem yagı ve yılan yağı -ki saç için aldığım bi sürü yağdan bi tek bu ikisi kalmıştı-ve de zeytin yağı ekledim önce diplerine sonra tüm saçıma sürdüm 2 saat bekledim ve yıkadım..her pazartesi sabah fön çeken kuaförüm saçına ne yaptın geçen pazartesi bile böle değildi diye sordu..benim de farkettiğim saçlarım ellerimden kayıyor aylardan beri ilk kez..kuruluktan eser yok hem yumuşak hem de uçuşuyor dedim ya kuru idi ve fönle bile kazık gibi duruyordu...şimdi uçuşuyor..:)kesinlikle buna 2-3 günde bir devam edicem....bi deneyin

bende kullaniorum ısırgan suyunu ama hergün yapamiorummm.suan en çok yararını gördüğüm nokta saçımın yağlanmasını azalttıı

Kızlar biraz önce ısırgan otu kürünü uyguladım ilk defa..
dökülme yine vardı tararken ama
bu kür sacıma iyi gelecek gibi
ben haftada 3 4 kez yapmaya kararlıyım
sonuçları yazarım

kıslarrrr
ısırgan suyu sacıma cık iyi geldi iki günde bir sacımı yıkadıkca ısırgan suyuyla saclarımı durulayıp,
son bir kere daha su ile duruluyorum
saclarım sertlesmedi parladı
ve daha yogunlaştıgını söylüyorlar...1 hafta oldu baslayalı devam...

yuhh yaa. abartıya bak. saçları omuzundaymış bir ayda beline gelmiş :p

asil sana yuhhh...boyle bir saygisizlik yaptigin icin insan bir saol der paylasim icin
ayrica inanmiyorsan inanma kalkip kendimi feda edicek degilim inanman icin
evet 1 ayda omuzlarindan beline geldi saclari.gercek bu...

kizlarr bir ay boyunca deneyenler varmi yani ayda ne kadar uzatir isirgan

arkadaşlar ben bunu şöle kullanıyorum ..saçımı yıkamadan yarım saatönce ısırganlı suyu saçıma uyguluyorum.sonra yıkıyorum..3kez denedim faydası nı görüyor gibiyim :)

ya ben geçen akşam ısırgan kaynattım ertesi akşamda zeytinyağlı bi karışımım vardı onun içine bemix,evigen,bephanten kırdım beklettim.iki akşam üst üste bunları yaptım 2 cm uzadı ohaoldumsmile.zeytinyağlı karışımı daha öncede uyguluyodum ama ampül kırmıyodum içine.ilk defa dün akşam kırdım ama ondan olucanı sanmıyorum heralde ısırgan yaptı kaydirigubbakcemile3 şu andada ısırgan var kafamda şevkle bekliyorum kaydirigubbakcemile3

bizim evin önü ve bu civarlar isirgan tarlasi kizlar yaza isirganlar ciksin yaparim bende daha etkili olur tazesi

bende bır haftadır ısırgan yapıyorum.. gayet memnunum uzamasına pek etkı etmez tabıkı bır haftada ama saclarım cok canlı ve parlak yaptı resmen..ben şöyle uyguluyorum ıkı saat kafamda tutuyorum daha sonra banyoya gırıp sacımı bı guzel sarımsaklı sampuanımla yıkıyorum sonra kremlıyorum..yumusacık oluyor saclarım. hıç oyle sertlesme dolsamada olmadı en cok parlak olması cok hosuma gıttııı..

ya bende kullanmak istiyorum ama kafam karıstı. nassıl kullansam acaba? yani son durulama yapıp bıraksammmı yoksa bıraz bekletıp durulasammı. hatta az önce okudum yıkamadan evvel sürenlerde var.kafamçokkarıştı

ben sabahtan kafamı yıkıyorum kuruyo zaten kafamda.akşamda duruluyorum.başka karışımlarda yapıyorum ama ısırgan kullandığımdan beri gözle görülür bi uzama var :))

X