- 23 Mart 2015
- 449
- 386
ilk önce adamın niye boşandığını araştır. ailen haklı olabilir. belkide senin göremediğini görüyorlardır.evet işin içinden gerçekten çıkamıyorum.
ne yöne adım atacağımı, korkularımı nasıl gidereceğimi bilmiyorum.
daha önce ki konumda birisiyle görüştüğümü kendisinin dul olduğunu yazmıştım.
benim için sıkıntı değil demiştim.
aileme açıkladım ama kesinlikle istemediklerini söylediler.
ablalarım annem olayı çok abarttılar daha onu tanımadan.
bir tek eniştem ( dün gidip tanıştı. kendisi düzgün birisine benziyor. ben iyice araştıracağım dedi ) sen istersen hallederiz bir şekilde diyor.ben korkuyorum.
istiyorum ki ailemin de rızası olsun.
görünen o ki razı olmayacaklar.
ablam başka insan mı bulamadın.
evde kalmadın bırak elbet başkası çıkar diyor.
Bir de dün ablam , kayın validesi soruşturmuşlar tanıdıklara.
sülalesinin pek düzgün biri olmadığını söylüyorlar.ama görüştüğüm insan bana baştan zaten söylemişti. onlarla görüşmediklerini falan hepsini anlattı.
ailesi hakkında kesinlikle kendisine güveniyor. her konuda kendisine güveniyor.
annem kalpten götürürsün beni diyor.
duygusal yönden vuruyorlar beni. aileme çok düşkünüm.
bir taraftan benim için çabalayan. benim bütün olumsuzluklarıma rağmen olacağına inanan, elinden geldiğinin fazlasını yapan bir insan.
bir taraftan benim iyiliğimi düşünen ailem.
korkularımdan kalbimin sesini bile dinleyemiyorum.
kızlar lütfen bir fikir verin.
Ya boşanmışta ne olmuş. Millette ki bu zihniyeti anlamıyorum. Ha adam sarhoş olur, kumarcı olur, aldatır boşanır da tamam ailen kabul etmez ve sonuna kadar haklıdırlar. Ama adam bunların hiç biri değil ise neden damat adayını tanımak için bir fırsat vermiyorlar ki ona. Kızıyorum böyle şeylere ben. Sonuçta kendi abinin de başına gelebilir böyle şeyler veya yakınının. Ama kendilerine olunca ses çıkartmazlar, bekar kız ararlar. Neyse sinirlendim ben yine. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Evet hiç birşeye yüzde yüz emin olamıyoruz. Biraz akışına bırak , fazla üsteleme bu aralar.ortanca eniştemi de istememişlerdi.
ablamla kaçarak evlendi onlar.
hemen barışıldı ama ablam kaçtığında ben evdeydim. her şeye ilk ben şahit oldum. ne kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum.
kalbi kırık annemin ama eniştemi çok severler.
ablama bunu söylediğimde ben şanslıydım çok şükür ama ya sen değilsen diyip duruyor.
zaten tanısalar inanıyorum ki sevecekler.
yeter ki bir kere tamam desinler..
Aman erkek milleti akilli olun kizlar.kalbinizi degil aklinizi dinleyin.ask dedigin gelir gecer insan ikinci defada sever..aile sozu dinleyin hayatinizi karmasikliga suruklemeyin.adam dulsa sen bekar tabiki kacrmak istemez .bastan cok iyi biri oldugunu dusunebilirsin sonra degisebilir.en iyisi aileninde onayi olan dengin biriyle evlenmen.hayirlisi olsun tabi.gercekten iyi biriyse umarim aileni uzmeden bu is olur.hayatta neler var ailene ac sen dusunceldrini ogren heleki annene.annen seni cok iyi anlar elbette.guzelce konus onlarin fikirlerini onemsedigini belli et.
Neden bosanmis sakincasi yoksa yazabilirmisin bu onemli sonucta
eski karısı psikopatlık derecesinde sıkıntılıymış.
erkek arkadaşımı ailesine göndermiyormuş.
düğün günü sırf erkek arkadaşımın istediği araba oldu diye düğün salonuna ayrı ayrı girmişler. bunun gibi bir sürü şey.
Canim bak evlilik cok onemli bir konu.bir kiz icin mutlu bir evlilik iki dunyasi adinada mukemmel birsey.ama kotu bir evlilikte ayni sekilde iki dunyasini.berbat edebilir.abdesti namazi kendi dini vazifesi.sadece o onemli degil.baska seylerede bakilmasi lazim.tabiki kilmasi buyuk bir arti ama yeterli degil.cunku daha onceki evliligi bitmis ve biten birseyde hata her iki tarafindir detaya girmeyecegim.kimbilir simdi burada gercekten temiz bir insanin izdivacina mani olmayalim.sen anneni al karsina konus sakince.ilk bas onlarin dusuncesinin senin icin daha onemli oldugunu belirt.aynen yazdigin gibi bi arastirin bi bakin kusurunu bulursaniz evlenmem ben sizin onayinizi alark mutlu bir evlilik yapmak istiyorum de .tatli dil yilani deliginden cikarir.kimbilir belki guzel bir evlilik olur belki ailen onemli bir kusuru gorur seninde gozun acilir evlenmezsin ve buyuk bi tecruben olur.hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun.herne olursaolsun mutlu olman dilegiyle hoscakal
Benim cesaretim yok simdilik ayrıldım demekle yetiniyorum gizlice bulusuyoruz hep yalan söylüyorum ailemebıraktım diyince de bırakılmıyor. halime binlerce şükür. eğer kaderimizde varsa rabbim bir kapı açacaktır. gönlünü ferah tut.
Benim cesaretim yok simdilik ayrıldım demekle yetiniyorum gizlice bulusuyoruz hep yalan söylüyorum aileme
Olmaz mı rahat olamıyom yaninda ailemi kandırmak vicdanim rahat etmiyo bugün aksam buluşacağız kırk tane yalan söylüyorumbir de yalan söylemenin vicdanı var değil mi ? rahat bırakmıyor insanı
boşanan hiç bir erkeğin ben karımı dövdüm onu aldattım yada ana kuzusuyum falan diye itiraf ettiğini duymadım..
bence çok dikkat edilmeli.. kadının psikolojik sıkıntıları bile varsa eğer belkide adam yüzünden olmuştur nerden biliyorsun..
psikologlara sorunlu insanlar değil sorunlu insanların hasta ettikleri gidiyor genelde yani çoğunluk böyle bence..
benim boşandığım adam mesela tekrar evlenecek günün birinde yazık ben o kıza acıyorum.. bir hemcinsime daha yazık olur eğer evlenirse gelecekte..
Valla aile hisseder...ailenin onaylamadigi bir evlilikte ben hic mutlu olan gormedim
Belkide vardir ama cok nadirdir.
Bence dikkate almalisin..