işin içinden çıkamıyorum

Aman erkek milleti akilli olun kizlar.kalbinizi degil aklinizi dinleyin.ask dedigin gelir gecer insan ikinci defada sever..aile sozu dinleyin hayatinizi karmasikliga suruklemeyin.adam dulsa sen bekar tabiki kacrmak istemez .bastan cok iyi biri oldugunu dusunebilirsin sonra degisebilir.en iyisi aileninde onayi olan dengin biriyle evlenmen.hayirlisi olsun tabi.gercekten iyi biriyse umarim aileni uzmeden bu is olur.hayatta neler var ailene ac sen dusunceldrini ogren heleki annene.annen seni cok iyi anlar elbette.guzelce konus onlarin fikirlerini onemsedigini belli et.

ilk önce adamın niye boşandığını araştır. ailen haklı olabilir. belkide senin göremediğini görüyorlardır.

bende buna kızıyorum işte . Çocuk namazında niyazında. sessiz sakin, kimseyi kırabilecek yapıda birisi değil. kaldı ki insan bir tanıyalım der değil mi ? herkesin başına gelebilecek bir durum bu.

Evet hiç birşeye yüzde yüz emin olamıyoruz. Biraz akışına bırak , fazla üsteleme bu aralar.

mantığım daha ağır basıyor.
istediğim sadece araştırsınlar . bilmeden karar vermesinler. araştırdıktan sonra yine de hayır derlerse tamam diyeceğim.
he yine istemiyoruz derlerse sonunda mecbur tamam diyeceğim.

Neden bosanmis sakincasi yoksa yazabilirmisin bu onemli sonucta

eski karısı psikopatlık derecesinde sıkıntılıymış.
erkek arkadaşımı ailesine göndermiyormuş.
düğün günü sırf erkek arkadaşımın istediği araba oldu diye düğün salonuna ayrı ayrı girmişler. bunun gibi bir sürü şey.

Canim bak evlilik cok onemli bir konu.bir kiz icin mutlu bir evlilik iki dunyasi adinada mukemmel birsey.ama kotu bir evlilikte ayni sekilde iki dunyasini.berbat edebilir.abdesti namazi kendi dini vazifesi.sadece o onemli degil.baska seylerede bakilmasi lazim.tabiki kilmasi buyuk bir arti ama yeterli degil.cunku daha onceki evliligi bitmis ve biten birseyde hata her iki tarafindir detaya girmeyecegim.kimbilir simdi burada gercekten temiz bir insanin izdivacina mani olmayalim.sen anneni al karsina konus sakince.ilk bas onlarin dusuncesinin senin icin daha onemli oldugunu belirt.aynen yazdigin gibi bi arastirin bi bakin kusurunu bulursaniz evlenmem ben sizin onayinizi alark mutlu bir evlilik yapmak istiyorum de .tatli dil yilani deliginden cikarir.kimbilir belki guzel bir evlilik olur belki ailen onemli bir kusuru gorur seninde gozun acilir evlenmezsin ve buyuk bi tecruben olur.hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun.herne olursaolsun mutlu olman dilegiyle hoscakal

çok güzel söylemişsin. onların rızası olsun istiyorum. görsünler , bilsinler.
o zaman hayır derlerse tamam diyeceğim.
söylediğin gibi göremediğim şeyler vardır belki.
hata muhakkak ki 2 tarafta da vardır ama ben bunu zamanla görmek istiyorum.
eğer illa da olmayacak derlerse sessizce çekileceğim kenara.
ben rabbime bıraktım . hayırlısı neyse onu versin inşallah.

bıraktım diyince de bırakılmıyor. halime binlerce şükür. eğer kaderimizde varsa rabbim bir kapı açacaktır. gönlünü ferah tut.
Benim cesaretim yok simdilik ayrıldım demekle yetiniyorum gizlice bulusuyoruz hep yalan söylüyorum aileme

boşanan hiç bir erkeğin ben karımı dövdüm onu aldattım yada ana kuzusuyum falan diye itiraf ettiğini duymadım..

bence çok dikkat edilmeli.. kadının psikolojik sıkıntıları bile varsa eğer belkide adam yüzünden olmuştur nerden biliyorsun..

psikologlara sorunlu insanlar değil sorunlu insanların hasta ettikleri gidiyor genelde yani çoğunluk böyle bence..

benim boşandığım adam mesela tekrar evlenecek günün birinde yazık ben o kıza acıyorum.. bir hemcinsime daha yazık olur eğer evlenirse gelecekte..

eski eşlere sormak lazım senin eski koca nasıl biriydi diye.. bana sorsalar arkana bakmadan kaç derdim kendine yazık etme...

ben bunu sadece ondan duymadım.
biz yıllar önce kardeşiyle aynı yerde çalışırken
yengesinden şikayet ederdi arkadaşım.
abimi bize göndermiyor, göremiyoruz diye.
tabi ki hiç kimse 4 / 4 lük değildir. ama kimse de her zaman aynı değildir. insanlar değişebilir. bu iyi yönde ya da kötü yönde bilemeyiz.
ben emin değilim bunlardan. belki bana iyi yüzünü gösteriyor. sonradan da değişebilir. bana göre öyle bir insan görünmüyor ama görünüşe tamamen bakmamak gerekiyor.
o yüzden önce rabbimin sonra ailemin rızası ,desteği olsun ki kötü günlerimiz olursa benim yanımda olsunlar.

her zaman soyledm yine soyluyorm hic bi erkek icin aileni karsna almaya degmez.

Valla aile hisseder...ailenin onaylamadigi bir evlilikte ben hic mutlu olan gormedim
Belkide vardir ama cok nadirdir.
Bence dikkate almalisin..

Valla aile hisseder...ailenin onaylamadigi bir evlilikte ben hic mutlu olan gormedim
Belkide vardir ama cok nadirdir.
Bence dikkate almalisin..

eğer tanısa öyle söylese tamam diyeceğim gerçekten.
sadece dul olduğu için istemiyorlar.
bir yandan erkek arkadaşım vazgeçemiyor benden.
o yüzden bilmiyorum ne yapacağımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…