işin içinden çıkamıyorum

ailemin başından tepkili olacağını biliyordu. o ben her şekilde razıyım dedi. bile bile bu yola baş koyduk biz.
her şeyden haberi var. o da ben de biliyorum ailem ön yargısını yıktıktan sonra onu sevecekler. tabi rabbimin de izni ile.
onlardan gizleyemezdim. dualarıyla bir evliliğe başlamak istiyorum çünkü.
tek amacımız ön yargılarını yıkmak ama bu da çok zor. ben korktuğum için hemen pes edebiliyorum ama o her şeye rağmen hala ümitli. inancı var.
sadece ailem mi sevdiğim mi ? ailemden vazgeçemem ama sevdiğimden de vazgeçemiyorum.

yavaş yavaş içlerine sindirmeye çalışacaksın enişten ablanı ikna etsin sonra sevgilin ablabla tanissin yavaş yavaş olur inşallah
ablam başta çok tepkili değildi ama şuan biraz daha fazla tepkili gibi. tek umudumuz önce rabbim sonra eniştem.
güçlü durmak istiyorum ama ailemi üzeceğim için de üzülüyorum.

Aileni ikna etmeye çalış, ama edemezsen karşına alma. Burada ailesini karşısına alıp evlenen, ama ailesini karşısına aldığı için boşanamayan kadınların hayat hikayeleri ile dolu.

büyük konuşmak istemiyorum ama ailem benim dünyevi her şeyden önce geliyor.ben sadece her şey güzellikle olsun istiyorum.
elbette ki seni sileceğiz onu seçersen derseler istemesem de vazgeçeceğim...

Aile rizasi olmadan olmaz.. iclerine sinmiyorsa vardir bir hayiri.
Gerisi belli belirsiz. Iyi insan dedigimiz kisilerin altindan neler cikiyor neler ..
Hakkinda hayirlisi olsun

o yüzden iyice araştırsınlar. eğer o zamandan sonra istemiyoruz derlerse tamam diyeceğim mantıklı açıklamanız var ama sadece dul olduğu için hemen reddettiler.

tek isteğim dul olduğu için yargılamasınlar.
araştırsınlar . ondan sonra da hayır derlerse tamam diyeceğim.
ailemi karşıma alamam sadece ön yargılarını yıksınlar istiyorum

Valla ne desem bilemedim ki. Eşi neden psikopatlık yapıyormuş. İmini dimini öğrenmen lazım.

cazgır bir insanmış. erkek arkadaşımı annesine gitsin gelsin istemiyormuş.
kendisi gitmiyor erkek arkadaşımda gitmesin istiyormuş.
düğün günü sırf erkek arkadaşımın seçtiği araba oldu diye düğün salonuna ayrı ayrı girmişler.

amiin inşallah. rabbim herksin gönlüne göre versin inşallah

Ailenin ikna edersen bana da umut olursun bende aynı durumdayım

Valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Ben ailemi karşıma alır mıydım bilmiyorum.

Sülale çok önemli değil ya. Adam düzgünse , annesi babası kardeşleri sıkıntılı değilse gerisini boşver . ailen duygusal davranıyo kesin kararlıysan belki tanışınca severler. Önyargıların çoook kırıldığını gördüm

ortanca eniştemi de istememişlerdi.
ablamla kaçarak evlendi onlar.
hemen barışıldı ama ablam kaçtığında ben evdeydim. her şeye ilk ben şahit oldum. ne kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum.
kalbi kırık annemin ama eniştemi çok severler.
ablama bunu söylediğimde ben şanslıydım çok şükür ama ya sen değilsen diyip duruyor.
zaten tanısalar inanıyorum ki sevecekler.
yeter ki bir kere tamam desinler..

Canim ailen ne derse onu yap .bir insan icin anne babasindan daha derin dusunen kimse olamaz.enisten icin is kolay tabi onun kizi degilsin.kalbine soz gecirebilirsin onu gorme arama emin ol gozden irak olan gonuldende irak olur.eger aileni dinlemeyip evlenirseni ve sorunlar olursa z falan ailenden yeteri destek goremeyebilirsin.ve aileni cok uzmus olursun yasin kucuk sanirim abla tavsiyesi dinle.ana gibi yar olmaz derler...karsina daha iyileri cikar mutlaka anne baba sozu dinlemenin mukafatini verir sana Allah...

benimde annem aynı şekilde. babama söylesek belki daha anlayışlı olur ama annem.
tek korkum o
Benden daha iyi durumdasın bi destekçin var ben sırf ablalarımın annemin sözlerinden bıktığım için ayrıldım dedim herkes bitti sanıyor

Bende öyle yapmaya çalıştım ama görüştüğüm insan sen beni sevmediğini söyleyene kadar çabalayacağım diyor.
ailene kötü bir insan olmadığımı göstereceğim. sadece boşandığım için seni benden uzaklaştırmalarını istemiyorum. bu herkesin başına gelebilecek bir durum diyor.
eniştem de ona bekleyin diyince daha bir ümitli.
ben ailemi üzmek istemiyorum. eniştemde konuştuktan sonra yine de hayır derse annem o zaman vazgeçeceğim.
ailemi üzemem.

Benden daha iyi durumdasın bi destekçin var ben sırf ablalarımın annemin sözlerinden bıktığım için ayrıldım dedim herkes bitti sanıyor
bıraktım diyince de bırakılmıyor. halime binlerce şükür. eğer kaderimizde varsa rabbim bir kapı açacaktır. gönlünü ferah tut.

Ya boşanmışta ne olmuş. Millette ki bu zihniyeti anlamıyorum. Ha adam sarhoş olur, kumarcı olur, aldatır boşanır da tamam ailen kabul etmez ve sonuna kadar haklıdırlar. Ama adam bunların hiç biri değil ise neden damat adayını tanımak için bir fırsat vermiyorlar ki ona. Kızıyorum böyle şeylere ben. Sonuçta kendi abinin de başına gelebilir böyle şeyler veya yakınının. Ama kendilerine olunca ses çıkartmazlar, bekar kız ararlar. Neyse sinirlendim ben yine. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…