işin içinden çıkamıyorum

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
evet işin içinden gerçekten çıkamıyorum.
ne yöne adım atacağımı, korkularımı nasıl gidereceğimi bilmiyorum.
daha önce ki konumda birisiyle görüştüğümü kendisinin dul olduğunu yazmıştım.
benim için sıkıntı değil demiştim.
aileme açıkladım ama kesinlikle istemediklerini söylediler.
ablalarım annem olayı çok abarttılar daha onu tanımadan.
bir tek eniştem ( dün gidip tanıştı. kendisi düzgün birisine benziyor. ben iyice araştıracağım dedi ) sen istersen hallederiz bir şekilde diyor.ben korkuyorum.
istiyorum ki ailemin de rızası olsun.
görünen o ki razı olmayacaklar.
ablam başka insan mı bulamadın.
evde kalmadın bırak elbet başkası çıkar diyor.
Bir de dün ablam , kayın validesi soruşturmuşlar tanıdıklara.
sülalesinin pek düzgün biri olmadığını söylüyorlar.ama görüştüğüm insan bana baştan zaten söylemişti. onlarla görüşmediklerini falan hepsini anlattı.
ailesi hakkında kesinlikle kendisine güveniyor. her konuda kendisine güveniyor.
annem kalpten götürürsün beni diyor.
duygusal yönden vuruyorlar beni. aileme çok düşkünüm.
bir taraftan benim için çabalayan. benim bütün olumsuzluklarıma rağmen olacağına inanan, elinden geldiğinin fazlasını yapan bir insan.
bir taraftan benim iyiliğimi düşünen ailem.
korkularımdan kalbimin sesini bile dinleyemiyorum.

kızlar lütfen bir fikir verin.

Son düzenleme:
adam niye dulmuş, niye boşanmış?

ailen endişelenmekte haklı. ki ailenin istemediği biriyle evlenince genelde sorun oluyor.

Seviyorsan vazgecme bence ailen istemiyor diye, sebep daha önce evlenmiş olmasiysa bu yüzden istemiyorlarsa sırf yanlış, onları ikna et elinden geleni yap yine de hayır derlerse, sevdiğin adamı bırakma bu yuzden bence...

valla aileni karşına alacak bişeyler yapma sen üzülürsün bırak araştırsınlar bakalım belki adam kötü sana anlatmadığı şeyler var yoksa zaten çıkar ortaya.Ayrıca neden boşanmış çocuğu var mı?

adam niye dulmuş, niye boşanmış?

ailen endişelenmekte haklı. ki ailenin istemediği biriyle evlenince genelde sorun oluyor.

karısı sıkıntılı bir insanmış
bunu sadece ondan değil onu tanıyanlardan onun haberi olmadan öğrendik..

korkumdan kalbimi dinleyemiyorum bile.
evet boş değilim seviyorum ama ailemin de onayı olsun istiyorum.

çocuk yok. 1 yıl evli kalmışlar. kadın psikopatlık derecesinde sıkıntılıymış. bana bunu başkaları söyledi.
aileme karşı gelmek istemiyorum. o çok çabalıyor. bana söyledikleri her şey ortaya çıkıyor ve hepsi gerçek. ailem dul olduğu için araştırmak istemiyor.
bir de sülalesi sıkıntılıymış..

o zaman sabredeceksin ve yılmayacaksın ilk başta ailenin verdiği tepki normal

ailenin karşına çıkıp kendini kanıtlıcak..seviyorsa pes etmicek..inşallah dediğin gibi doğru insandır..şimdiden mutluluklar..

ailenin karşına çıkıp kendini kanıtlıcak..seviyorsa pes etmicek..inşallah dediğin gibi doğru insandır..şimdiden mutluluklar..

aslında çıkacaktı ama eniştemle görüştüğünde eniştem siz sessiz kalın şimdi. ben bir şekilde halledeceğim demiş
bir tek eniştem yardım etmeye çalışıyor biz
e.
geri kalan herkes engel olmaya çalışıyor.

Valla ne desem bilemedim ki. Eşi neden psikopatlık yapıyormuş. İmini dimini öğrenmen lazım.

ozaman enişteni dinle..inşallah halleder..

Aile rizasi olmadan olmaz.. iclerine sinmiyorsa vardir bir hayiri.
Gerisi belli belirsiz. Iyi insan dedigimiz kisilerin altindan neler cikiyor neler ..
Hakkinda hayirlisi olsun

ya bu duruma benzer bi olay benim dayimin karisinin yegeninde olmustu. kiz bekar ilk evliligi adamin ikinciydi ustelik cocugu vardi aile istemedi ama kiz diretti nisan oldu dugun oldu. kizi el ustunde tuttu olan ki damadi kimse istememisti. kiz okulunu bitirdi simdi meslek sahibi sanirim cocuk dusunuyolarmis
adamin ikinci evliligi oldugu icin kiymetini bildi yani
senin icinde aynisini dilerim canim hayirlisi olsun hakkinda

Ailenin rızası olmadan asla evlenme canım,ne derlerse çok geçde anlasak doğru çıkıyor.
Bugün rızasız evlensen yarın kötü birşey yaşasan gidecek yüzün olmaz bunları düşün.
Eski eşiyle görücü usulumu evlendi ki 1 yılda psikopat olduğunu anlamış ve ayrılmışlar?

Valla sülaleye baksa eşimin beni tanır tanımaz kaçması lazımdı. Bizimkilerin hepsi pislik. Ailemi araştıracaklardı eşimin ailesi, eşim araştırmayın sakın dedi. Ben kaç senedir tanıyorum, her şeyiyle kabulüm dedi. Benim ailem de araştırmadı, askere gitmediğini bile şimdi öğrendiler. Keşke adamın dul olduğunu söylemeseydin Şimdi buna ne denir ki. Bir de ailenin rızası yoksa evliliğin yolunda da gitmez. Garanti bir işin varsa, kamu personeli falansan dinleme tab,. Anlaşamazsan en azından kendine bakabilirsin, ailen de pek karışmaz. Ama çalışmıyorsan ileride sıkıntı çıkarsa ailen arkanda durmaz. Sen üzülürsün yine. Evleneceğin çocuğa da ailem istemiyor falan deme şimdilik. Her şeyi göze alıp onunla evlenirsen, yarın kimse arkanda durmayacak diye huy değiştirip seni ezmeye de çalışabilir.

Aileni ikna etmeye çalış, ama edemezsen karşına alma. Burada ailesini karşısına alıp evlenen, ama ailesini karşısına aldığı için boşanamayan kadınların hayat hikayeleri ile dolu.

yavaş yavaş içlerine sindirmeye çalışacaksın enişten ablanı ikna etsin sonra sevgilin ablabla tanissin yavaş yavaş olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…