- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
Valla sülaleye baksa eşimin beni tanır tanımaz kaçması lazımdı. Bizimkilerin hepsi pislik. Ailemi araştıracaklardı eşimin ailesi, eşim araştırmayın sakın dedi. Ben kaç senedir tanıyorum, her şeyiyle kabulüm dedi. Benim ailem de araştırmadı, askere gitmediğini bile şimdi öğrendiler. Keşke adamın dul olduğunu söylemeseydin Şimdi buna ne denir ki. Bir de ailenin rızası yoksa evliliğin yolunda da gitmez. Garanti bir işin varsa, kamu personeli falansan dinleme tab,. Anlaşamazsan en azından kendine bakabilirsin, ailen de pek karışmaz. Ama çalışmıyorsan ileride sıkıntı çıkarsa ailen arkanda durmaz. Sen üzülürsün yine. Evleneceğin çocuğa da ailem istemiyor falan deme şimdilik. Her şeyi göze alıp onunla evlenirsen, yarın kimse arkanda durmayacak diye huy değiştirip seni ezmeye de çalışabilir.
ailemin başından tepkili olacağını biliyordu. o ben her şekilde razıyım dedi. bile bile bu yola baş koyduk biz.
her şeyden haberi var. o da ben de biliyorum ailem ön yargısını yıktıktan sonra onu sevecekler. tabi rabbimin de izni ile.
onlardan gizleyemezdim. dualarıyla bir evliliğe başlamak istiyorum çünkü.
tek amacımız ön yargılarını yıkmak ama bu da çok zor. ben korktuğum için hemen pes edebiliyorum ama o her şeye rağmen hala ümitli. inancı var.
sadece ailem mi sevdiğim mi ? ailemden vazgeçemem ama sevdiğimden de vazgeçemiyorum.