İşin içinden çıkamıyorum:( yardımmm lütfen

Aynılarını sordum o zamanlar göremedim yüzlerini maddi olarakta sıkısıktım (ailesine baktık ve düğünü biz yaptık) sende cok dik baslısın alttan almadın vs diyor ama ağzında sürekli ben değiştim lafları
Eee nerde degismesi! Yine seni sucluyor. Yok kardesim yok. Bundan bi cacik olmaz.

Ailesini hayatından cıkarırsa evt değişir zaten flört ederken hiçbir sorun yoktu.smdi ise sorusturdum ailesine resti cekmis aylardır konusmuyorms karımdan ayırdınız beni doldurdunuz diye.. Ama sanırım hala seviyorum bu odunu:KK43:
Ben denenmişi denedm ve oldu üzerindrn 6 yıl geçti çocuk varsa denemeye değer tabi eşini sen tanırsın barışınca eşini öldüreb manyakta çok öfkesinden

ozaman hem nafakayi catir catir ödesin, sende flirtles sadece bi iki sene bakalim gercekten degismis mi

Aynen dediklernizi düşünüp teklif ettim sen ne dersen o ben ailemi sildim attım artık görüsmicem diyor. Hatta için rahat etmezse boşanalım haklarını veriyim tekrar nikahlanalım teklifinde bile bulundu
O daha mantıklı boşanalım ver haklarımı de sonra da sevgili gibi tekrar denersiniz . O zamsn samimiyetini anlamış olursun hem

Asla dönme. Daha once nasil pisman olursan yine olursun. Allah bilir seni aramadigi zamab hangi kadinin koynunda avunuyordu. Sakin boyle bi hata yapma. Ne mal oldugu belli olmus zaten. Unutursun ne sevgililer unutulur.
Aynen baska kadın olayıda olabilir ne halt ettiğini bilemem o kadar ay

Aileniz arkanizda durmuş . Kendinizi salmak yerine guveniniz yerine gelmis. Sizi zamaninda bu kadar uzmus adamla geri barismayin. Buyuk ihtimal tazminat ve nagaka odememek icin yine annesinin doldurusuna geliyor. Tekrar mahkemeye basvur uzaklastirma karari al. Bilmiyorum annesine bu kadar duskun erkegin bu kadar kisa surede degisecegi aklima yatmiyor.
Size söyle söyleyim o zaman polise şikayet ettim rahatsz ettiğne dair msjları delil olarak bir dava daha acıcagımı söyledim karakola gitti ifadesi alınıp bırakılms. Ben eşimi seviyorum barısmaya çalısyorm demiş ve banada dönüş yapıyor memurlugumda gitse hapiste yatsam ben sana sahip çıkmak istiyorum ve yapıcam diyor

Numarani degistir ve onu heryerden engelle. Cunku aklin kaymaya baslamis. Senin ona bu donemde atacagin ufak bir olumlu msjin dahi davalarda aleyhine kullanilabilecegini asla unutma. Ve barisirsan bir daha eski meselelere dayanarak bosanma davasi acamayacagini da unutma. Cunku Yargitay eger barisilmis ise hersey kabullenilmis demektir ve kabullenilen seylere dayanilarak dava acilamaz demektedir.
Evt barısında bütün suçların düşceginin farkındayım niyetimde barısma yönünde değil ama bu saatten snra neden bu ısrar anlayamıyorm.

Şuraya kadar okudum, düşüncem netleşti. Bir şey için ailesine kızmış, şimdilik onları suçluyor diye düşünmüştüm, sebep buymuş. Maaşı kesilince ailesi sırt çevirmiş, eşin yalnız kalmış, onlara kızmış. İleride barışırsanız ve maaş düzene girerse aile değişir, dolayısıyla eşin de değişir. Onlar tekrar aynı olurlar, sen neden barıştım ki diye ortada kalırsın. Özgüvenini kazanmışsın, hayatını tekrar düzene koymaya başlamışsın. Ben olsam aynı girdaba bir daha girmem. Zaten ne kadar iyi niyetli olsan da yaşananlar unutulmuyor.
Evt ailesi sırtını dönmüs buda orda aydınlanmıs zaten maddi manevi hep sömürüldüğünü. Bnde tekrar senelr snra barısıp aynı seyleri yasatıcagını düşünüyorum ama bana ülke değiştirmeyi bile teklif etti ailemide sildigimi sana ispatlıcam demişti. Haklısınz birde ben kinci biriyim kaç gündr bana yaşattıkları kötü seyler kabus olarak geri dönmeye basladılar bile :KK43:

Ben denenmişi denedm ve oldu üzerindrn 6 yıl geçti çocuk varsa denemeye değer tabi eşini sen tanırsın barışınca eşini öldüreb manyakta çok öfkesinden

Hayır cocuk yok. Şimdi söyle ben bu vatandasla 6-7yıl cıktım hiçbişy yoktu bu kadr annemde annem diye tuttrmazdı. Ama ne zmanki kadın ben boşancam bana bakcaksın dedi ve acitasyon yaptı bizde nikahı kıydık cocugun içinden eski kafa kadını aşağılayan anasına hizmet ettirmek isteyen bi tip cıktı ve 6ayda bu noktaya geldik. İşte psikoljm bozuktu ayaklarında ama ben evi terketmeden önce terapiyi teklf etmstim tabiki beni cepte gördüğü içn reddetmişti.

O daha mantıklı boşanalım ver haklarımı de sonra da sevgili gibi tekrar denersiniz . O zamsn samimiyetini anlamış olursun hem

Bizim flört evremiz cok uzun sürdgü için boşanıpta tekrr o evrelere girmeyi gözüm kesmez. Boşanırsam birdha da bu arkadasa yönelmem o yüzden boşanmadan önce düşünmek ve akıl danısmak istedim

Ben o kocanin yalanini seveyim
Bakti ki bosanmak evli kalmaktan daha pahali
Ondan donmek istiyor
Sakin kanmayin

Nerden başlayacağımı bilemiyorum bayanlar öncelikle kısa özet gecicem daha öncede konu açmıştım..

Uzun bir flört evresinden snra eşim denecek adamla sorunlu bir sekilde evliliğimiz başladı.
Ailesi cok problemliydi bile bile evlendim evt snradan cok pişman oldum. O kadr yıl konustuk ettik evlendik bir yıl bile olmadan kaynana olacak şahsın doldurusları ve eş olacak adamında karaktersizlgi birlesnce evlilik işkence oldu ve üzülerekte olsa bu kararı verdim.Ailem sağolsn ilk günden beri arkamdalar haklarını asla ödüyemem.

Gelelim sorunuma.

Eş kişisi beni 6-7ay gbi bi süre aramadı açtığım davalarada hep bi cvplar yazarak kendini savundu. Cok iyi bi avukatım var gerek darp raporuyla gerekse evliyken ziynetlerimi haberszce çekmiş mal kaçırma davası derken karsı tarafta devlet memuru süründrdü aylarca maaş alamadı tedbir kondu.
Ailesi olacak vasıfszlar ise gelip barıstrmak bi kenara iyi oldu oğlumz o kızdan kurtuldu gelinlik yapamazdı havalydı vs diye ortada dolandı. Ben bu süreçte kurslara gittim 15kilo kadr verip gençlestm bi güzellestm kendime deger vermeye basladım bu olaylar özgüvenimi zedelemisti cünkü...

Tam hayatımı yoluma koydm oda aramıyo sormuyo demekki sevmemiş derkennnn
Pattt...afedersinz yırtık dondan cıkar gibi cıktı arkadas.
Smdi ise 1aydr pesimde kosuyo
Cok pişmanım ailemin gercek yüzünü gördüm .onlarla artık görüsmüyorum ben salaklık etmisim annemi dinleyip. amacım para değil(davanın sonları yani3-5aya sonuclancak ve tazminatla nafaka onu zorlicak) ben seni unutamıyorum. içtim aylarca seni izledim olmuyo ben sana karıma sahip cıkıcam bırakmıcam ne dersen gitmiycem diyor.
Bense sövdüm hakaretler ettm aylardr nerdeydin cocuk oyuncagımı diye.. artık benden cıktı olay ailem kesinlikle istemiyor barıssam içim almaz hadi yaptım evlatlıktan reddederler dedim.

Yok gitmiyor ben kurstayken aileme konusmaya gelms kovmuslar içlerindeki herseyi söylemişler sen ananın yanına git vs..
Bana msj atmaya devam ediyor biliyorm suçluyum ama ben değiştm kendimi yeniledim sana geldim ne istersen kabulum ,maas kartım sende dursun ,bu sehirden tayin istetiyim olmaz dersen ailene yakın oturalım, psikologa git dersen kabulum,arabayı ve ziynet esyalarnı senin üstüne yapıym.sözlesme imzala dersen oda kabulum . Hatta barısalım davaları cekme beni gözlemle bak 3-5ay seni cok mutlu edicem kendime güveniyorum değerini anladım... diye devam eden kelimeler ve ağlıyor sürekli arayıp.

Siz olsanız ne yapardınız cok kararsızım
Evt mantıklı davranmalıyım olmaz huylu huyundan vazgeçmez diyorum ama hala da hislerim var bitmemis yani :KK43:
Ben bunlarin cok benzerini yasadim. Bosanma davasi bitti sadece tazminat temyizde iken uc yil sinra cikti geldi. Pismanim ailemi ozkedim sizsiz yapamiyoeum diye. Oglum da isteyince degisip degismedigini gozlemlemek icin gorustum. 4 ay oglumu gormeye geldiginde kahvaltiya gittik, gezdik, sinrmaya gittik... 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. Ben yapamayacagim dedi. Suan hic girusmuyoruz. Bu benim hikayem ama ben burada ayni esle ikinci sefer deneyip de evliligini yurutebileni gormedim. Sizin cocuk da yok. O zaman neden? Daha beter dovulmek icin mi? Belki de adam intikam alacak. Cunku doven kisi normal ruh sagligi olmayan biridir. Zaten denemissiniz, olmamis. Ikinci kez denemede adamin genleri mi degisecek hayir. Ben duzeleni gormedim. En fazla 4 ay rol yapabiliyorlar.
Bu arada kirilmis bardak nasil eskisi gibi olamiyorsa yurumemis evlilikte ikinci deneme de oyle oluyor, gecmis arkanizdan sizinle geliyor ve herseyde ortaliga seriliyor. Kimse eskiye sunger cekemiyor. Velhasil gencsiniz, cocuk da yok. Neden yeni insanla denemek varken dayak yediginiz adamla devam edesiniz ki?

ben size yakinimdan bir ornek yazacagim ..kuzenimle esi anlasamiyordu ...adam cekti gitti ...kuzenim yalvariyor cocuk var diy dinlemedi...ne zamanki ailesi istememis evden kovmuslar geldi pasa paşa.. şimdi diyeceksiniz ki ne oldu ayni devam 2.cocuk yapildi ...duzeldi mi hayir tabiki... simdi ev aldilar hic sevmiyorlar birbirlerini ... adam ayni kuzenim ayni

Ailesi gerçekten cok pişkin ve vasıfsız insanlar babasıyla tekrr barıstıgı içinde kızgın ona sanırım aynen annen atılmaz diyorum zaten hep o kadını dinledigi içn bunlar geldi basımıza.. ben artık işimdeyim gücümdeyim cok iyi yerlere gelicem ailem sensin ve cocuklarımz olsun istiyorm diyo
Aman, seni eve ve kendine bağlamak için çocuk yapar, aynı şekilde devam eder..

Bizim flört evremiz cok uzun sürdgü için boşanıpta tekrr o evrelere girmeyi gözüm kesmez. Boşanırsam birdha da bu arkadasa yönelmem o yüzden boşanmadan önce düşünmek ve akıl danısmak istedim
O zaman denemek isteyip istemediğine karar ver . Davayı geri çekmeden adam akıllı düşün

Degismis olacagini sanmam insanlar 3 /5 ayda 2 yilda degismez koca adam sonucta. Zararli cikacagini anlamistir oyuzden bukdr yalvariyordur. Kabul ederseniz sanki siz ikincikez pisman olacaksinz gibi. Tabi karar yine sizin.ayrica seven adam zaten en bastan.beri annesini iliskinin disinda tutar size deger verirdi

Ya biz bu filmleri cok gorduk, bir tarafi afedersin nafaka vermeyi yemeyince barisalim ayaklarina yatmis. Amman diyim, sakin sakin geri donme.

X