işin içinden çıkamıyorum: (

Taksici abin evli mi ? En onemli
Kismi bu. Evliyse taksici abinden Ziyade esiyle arkadaslik etmelisin. Deyilse de abi olmaz yabanci erkekten bence.

ailen cok haklı...
yeni arkadaşlar edinmeye bak
ağabey de seni dusunuyorsa seninle gezip, tozmaz

Ve su da var ki bana burayi yazdiran kisi taksici olarak ondan baskasina guvenme dedi çünkü diğer taksiciler yasi küçük delikanlılar ben de bu yuzden abimin disindaki taksilere zorunlu olmadigim surece ve yalniz binmiyorum. Evli evet zaten esiyle de gorusuyoruz o da benim ablam bu yuzden biraz rahattim ama insanlar farkli düşünebilir bana laf gelsin asla istemez ben kendimi çekince bu yüzden kendini cekecektir diye düşünüyorum

Mesafe koymak bu kadar zor mu ya? Sen bir öğretmensin, küçük biri değilsin... bak aileni vs geçtim burada da herkes aynı şeyi söylüyor. Ee bi zahmet sende herkes gibi düşün

O zaman karısıyla buluş çarşıya git. Adamla niye gidiyorsun.?

Taksici olan o olduğu icin onunla gidiyorum eşini cagirmasina gerek olmuyor carsida iniyorum sonra gelip tekrar alıyor zaten. Carsida onunla beraber gezmiyorum. Ben onun yanlış bir hareketinj görmedim herkes kendisini cok seviyor burda ben de seviyorum bu yuzden belli bi samimiyetimiz vardı ben onu babam yerine koyduğum icin simdi mesafe koymakta zorlaniyorum tersleyemiyorum bu yuzden kafam cok karışık kalbini de kırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…