işin içinden çıkamıyorum: (

Merhabalar. Ben doğuda gorev yapan yeni atanmış bir matematik ogretmeniyim. Universiteyi de ailemin yaninda okuduğum icin ilk defa gurbete çıkmak beni cok zorladı. Buraya geldigimde kendime yenk bir ev actim yeni arkdaslar edindim ve bi taksici abiyle tanıştım. Taksici abi; bana burayi tercihlerimde yazdıran ablamin onerisiyle tanıştım cok iyi her isine kosar dedi ben de numarasini aldim tanıştım. Ayni zamanda okulumuzun servisini de yapıyor. İlk basta buraya hic alisamadigim icin birine guvenmek istedim ve bu kisi o taksici abi oldu. Gercekten yüreği cok temiz beni kizi yerine koymuş gercekten cok iyi bir insan. Fakat burasi küçük yer olduğu icin fazla samimiyet laf getirir diye Arkadaslarim ve ailem temkinli olmami istiyor erkektir gerek yok diyorlar ama ben de kendisini öz abim gibi sevip guvendigim icin mesafeyi koyamiyorum samimiyetin dozunu kaçırıyorum örneğin bazen mesaj atar konusuruz bazen beraber sehir merkezine gideriz gibi. Ne yapacağımı şaşırdım onlar da haklılar bana zarar gelsin istemiyorlar ama ben de mesafe koyamiyorum gercekten abimi cok seviyorum. Lutfen bana yardımcı olun bi akil söyleyin:KK43:
Taksici abin evli mi ? En onemli
Kismi bu. Evliyse taksici abinden Ziyade esiyle arkadaslik etmelisin. Deyilse de abi olmaz yabanci erkekten bence.

ailen cok haklı...
yeni arkadaşlar edinmeye bak
ağabey de seni dusunuyorsa seninle gezip, tozmaz

Ve su da var ki bana burayi yazdiran kisi taksici olarak ondan baskasina guvenme dedi çünkü diğer taksiciler yasi küçük delikanlılar ben de bu yuzden abimin disindaki taksilere zorunlu olmadigim surece ve yalniz binmiyorum. Evli evet zaten esiyle de gorusuyoruz o da benim ablam bu yuzden biraz rahattim ama insanlar farkli düşünebilir bana laf gelsin asla istemez ben kendimi çekince bu yüzden kendini cekecektir diye düşünüyorum

Mesafe koymak bu kadar zor mu ya? Sen bir öğretmensin, küçük biri değilsin... bak aileni vs geçtim burada da herkes aynı şeyi söylüyor. Ee bi zahmet sende herkes gibi düşün

Ve su da var ki bana burayi yazdiran kisi taksici olarak ondan baskasina guvenme dedi çünkü diğer taksiciler yasi küçük delikanlılar ben de bu yuzden abimin disindaki taksilere zorunlu olmadigim surece ve yalniz binmiyorum. Evli evet zaten esiyle de gorusuyoruz o da benim ablam bu yuzden biraz rahattim ama insanlar farkli düşünebilir bana laf gelsin asla istemez ben kendimi çekince bu yüzden kendini cekecektir diye düşünüyorum
O zaman karısıyla buluş çarşıya git. Adamla niye gidiyorsun.?

Taksici olan o olduğu icin onunla gidiyorum eşini cagirmasina gerek olmuyor carsida iniyorum sonra gelip tekrar alıyor zaten. Carsida onunla beraber gezmiyorum. Ben onun yanlış bir hareketinj görmedim herkes kendisini cok seviyor burda ben de seviyorum bu yuzden belli bi samimiyetimiz vardı ben onu babam yerine koyduğum icin simdi mesafe koymakta zorlaniyorum tersleyemiyorum bu yuzden kafam cok karışık kalbini de kırmak istemiyorum

X