• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamıyorum

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
88
Merhaba kızlar,
benim sevgilim salı günü askerden geldi çarşamba günü işten izin aldım gün boyunca beraberdikkk çok güzel vakit geçirdik
BUgün için izin aldım babamdan tamam dedi sonra dün ablama söledim yok hayır olmaz dedi bu sefer annem anladı sevgilimin geldiğini sonra olmaz gitmek yok dedi sen buluşmaya gidiyorsun ben burda stres içinde oluyorum abin veya baban gördü mü naptı diye dedi her hafta sonu bu sorunu yaşamak istemiyorum dedi bitir dedi ben deolmaz dedim sonra git babannla konuş o zaman ben sorunlarla uğraşamam dedi

seninle ciddiyse eğer gönderir ailesini taışırız dedi madem ç.ok seviyorsa git konuş çocukla dedi

artık sevgilim sen hiçbişey yapmıyorsun hep ailen sorun çıkarıyor bu böyle yürümez dedi ne yapalım dedi bilmiyorum dedim artık sen beni size getircen dedi bende dayanamadım annemin sölediklerini kaana söledim sonra oda ii güsel diyorsunda işsiz,güçsüz nasıl olucak dedi bende bilmiyorum dedim hep beni suçluyor elinden bişey gelmiyor yasakladılar ,yice görüşmemizi hoşgörüyle mi karşılıyım dedi bende tabikide hayır ama birazda beni anla dedi ya buluşmak istiyorum sadece ya çok şey mi istiyorum dedi
gece uyuyamadım kolum uyuşmaya başladı,mide ağrısı,baş arısı sabah ettim artık düşünmekten.bu sefer bend egidip babamla mı konuşm yani dedim ne yapıyorsan yap dedi sonra ben tamam konuşucam dedim zaman geçti konuşamadım ablama söleyince engelledi deli misin sen dedi. bende mesaj attım konuşamadım diye sen hiçbişe yapamıcan dedi bendde senin ailen ne der dedim ailem ister ister ister istemez bu benim hayatım ben sein gibi yapmıyorum dedi hem ailem gelir gelmez bilemem ama ben babnla tanışmaya gelicem dedi hani hatırlarsın askerdeyken hep derdin birçok arkadaşımın sevgili değişti seninde değişmenden korkuyorum diye sölerdin ama görüyorumki değişen ben değil sen olmuşsun dedi bende ne alakası var ne yönde değişiklikler olmuş dedim cevap yazmadı

bugünde konuştuk felan bu ailene gt söle dedim oda ben dün konuştum ailemle dedi ne dediler dedim işsiz,güçsüz nasıl gidicek,ne yüzle gidicez dediler dedi bende babamla konuştum diyelim send egeldin tanışmaya ya ailen istemezse dedim ben kararımı vermişim dedi onlarane dedi sonra sabahtan beri ailemden konuşuyoz benle evleniyosun ailemle mi dedi ben de deim aile önemli ama bundan sonra konuşmucam dedi ailesi burada bide ne yaparsan yap demişler bende ne anlama geliyor bu dedi ii veya kötü dedim oda ailem arkamdalar dedi ben sana o kadar diyorum git babanla konuş dedim konuşmadın ben herşeyi göze alıyorum , sen ne dersen onu yapıyorum hep arkandayım dedi ama çok sevdiğim insandan niye bunları göremiyorum diyor.

sonra bu beni aradı annesine verdi telefonu naber canım dedi iiyim saolun siz dedim ve sonra kaan durumlardan bahsetti dedi bende bişey diyemedim kapattık telefonu.

kızlar ne yapmalıuyım babamla konuşmalıyım m?ciddi midir düşüncelerden kafayo yedim artık

canım yaa uzun zamandır askerlik sürecinde de olayların içnde olan biri olarak yorum yapmak isterim bu konuda ama tabii ki bunlar dışardan bakan bir gözün yorumları oldugu için senin şu anda içinde oldugun duruma ne kadar yardımcı olur bilmiyorum, inşallah olur.. birincisi sen bu ilişkiden emin misin, evleneceğin kişi kaan mı, askerdeyken de bazı sorunlar yaşadınız canım benim biliyosun ne kadar zorlandın bi ara :teselli: annen bu konuşmayı anlık bir sinirle ya da başka birşeye sinirliyken sana patlama sonucu yapmış olabilir mi? daha sakin bi anında konuşmayı denesen birebir nasıl tepki verir bilmiyorum, benimki değişkendir böyle durumlarda o yüzden dedim.. direk babana taşımadan konuyu biraz daha zaman geçse bence kaan askerliği atsa üzerinden, birbirinizi daha çok tanısanız sonra iş ciddiye giderse baban öğrense daha iyi olmaz mı? ablan ne diyo peki istemiyo mu kaanla görüşmeni, o yardımcı olmaz mı sana? kaan annesine ne demiş peki, onlar direk isteyeme evlendirmeye mi hazırlandılar, ne dedi sana telefonda?

cnm bnm yaaa söle babana bencee baksana iş kötüye gidio seviosun sen sevgilinii ayrılmayın yok yere söle babana olsun bitsin çocuk bana güven ailesine bile rest çekebilio senn için sendee korkma ve babanla konuşş sende onun için bişiyler yap bence cnm hep tek taraflı olmaz o bişiyler için çabalıo senn deee bişiyler yapman lazım

askerden sonra işe girer sonra aileler tanışır.erkek arkadasın haklı,annenlere de sasırdım yanii izne gelmiş sıraladıkları bahane.. belki erkek arkş onaylamıyolar sankide ondan buluşmanı istemiyolar gibiii

Ayy canim yaaa..

Vallaha bence en mantiklisi biraz daha bekle..
Babana anlatma daha bence..
cünkü askerlik boyunca baya problemler yasadiniz..
önce bi iliskiniz saglam olsun.. 100de 100 emin olun.. ikinizde..
Ve istemeye gelmek istediklerind, babana anlat bence..
o zamana kadarda kaan i$ bulur.. daha mantikli canim..
Hakkinizda hayirlisi canim..
olumunekankayizsmile

saolun

annem ,ablam istemiyor ve bitme noktasına geldik artık söle söle artık die başımın etini yiyor ne yapıcağımı aşırdım karrasız kaldım yarın yüzyüze konuşup anlaşıcaz ya biticek ya devam edicek ya 15 ay beklememin sonucunda olan durumlara aklım almıyor

annesi ben gitmem tanışmaya işin,gücün yok ne yüzle gideriz diyomuş haklıda ama şimdi kaan sürekli konuştun mu konuşsana deyip duruyor konuşamadım dedim hiç sesini çıkarmadı konuşmadı mesaj atmadı ya benide anlamıyormafoldumben

Canım benim..
Askerden yeni geldi ve bence sağlıklı düşünemiyor.. Kaanın annesi haklı burda işi yok gücü yok nasıl gelsinler..Ama sende haklısın; Söyledikten sonra ayrılırsanız ne olucak bu kez sen ailene mahcup olcaksın ...
Bence söyleme biraz sabret ilişkini iyice tart ölç ondan sonra düşün derim..

Canım benim..
Askerden yeni geldi ve bence sağlıklı düşünemiyor.. Kaanın annesi haklı burda işi yok gücü yok nasıl gelsinler..Ama sende haklısın; Söyledikten sonra ayrılırsanız ne olucak bu kez sen ailene mahcup olcaksın ...
Bence söyleme biraz sabret ilişkini iyice tart ölç ondan sonra düşün derim..

anlamıyorki söledim ya ayrılırsak ailen istemzse sabahtan beri ailemden konuşup duruyoruz benimle evlenicen ailemle mi dedi ben ne istersem onu yaparım ailem bana karışamaz dedi

Asıl askerlik askerden gelince :)Hatırlıyosun dimi bu muhabbeti

Bence Kaan a psikolojik baskı yapıyorsun şuan istemeyerekte olsa

Ama sevgilin haklı işsiz güçsüz şu durumda gelse,baban otomatikman terket diyecek....

Aileleri devreye sokmak için çok erken, hep bu yollardan geçtik 2 sini bir arada götüreceksin, umursamaz olup
:)

Asıl askerlik askerden gelince :)Hatırlıyosun dimi bu muhabbeti

Bence Kaan a psikolojik baskı yapıyorsun şuan istemeyerekte olsa

Ama sevgilin haklı işsiz güçsüz şu durumda gelse,baban otomatikman terket diyecek....

Aileleri devreye sokmak için çok erken, hep bu yollardan geçtik 2 sini bir arada götüreceksin, umursamaz olup
:)

kesinlikle 2 gündsür kafayı yemiş durumdayım
canım ben bişe demiyorumki ama kendiside dedi ben tanışıcam konuşucam dedi
şimdi kendisi bana baskı yapıyor sürekli konuştun mu konuşsana ne zaman konuşucan diye
yoruldum ben artık ya

Yazık ya..
İnanın üzülüyorun şu gençleri gördükçe..
Çocuk askerden yeni geldiğine göre yaşı küçücük belli..
O zaman konu sahibi de küçük..
Maalesef iş yok,para yok,çocukcağız askerlik psikolojisini atamamış,çevreye uyum sağlamaya çalışıyor. Bir anda aile ile tanışma,evlilik vs. gibi olaylar gündeme geliyor..
Bu kadar problemin içinde ne işi var ki şimdi?

Yazık ya..
İnanın üzülüyorun şu gençleri gördükçe..
Çocuk askerden yeni geldiğine göre yaşı küçücük belli..
O zaman konu sahibi de küçük..
Maalesef iş yok,para yok,çocukcağız askerlik psikolojisini atamamış,çevreye uyum sağlamaya çalışıyor. Bir anda aile ile tanışma,evlilik vs. gibi olaylar gündeme geliyor..
Bu kadar problemin içinde ne işi var ki şimdi?

ben 20 sevgilim 22
ben kendimi geri çekmiş durumdayım tanışmada sadece bir tanışma olabailir evlilik için olmaz zaten sadece ciddi olduğumuzu bilsinler diye şey ettim
daha rahat ollaım ailem en azından kiminle görüştüğümü bilsin die ama sonra vazgeçtim
şimdide o baskı yapıyor sürekli konuşsana konuştun mu diye

Ben daha ailerle tanışmak için erken olduğunu düşünüyorum. İlk önce biz siz birbirinizi tanıyın diycem ama
buluşup görüşmeden de nasıl olcak o iş onu bilmem. Karışık bi durum ya fisfisfis

Burcummm kıyamam sana gerçekten zor bir durum...Bence biraz bekleyin derim kaan iş bulsun siz biraz telefonda idare etmeye çalışın ilişkinizi askerlikten sonra yine buna katlanmak zor gelicek biliyorum ama herşeyin rayında gitmesi için biraz daha sabretmeniz lazım tatlım.. Burda seninde kaanında birbirinize biraz anlayış ve zaman tanımanız gerekli.
Şuanda babana açılırsan kestirip atıcak baban ve sen erken söylediğin için pişman olucaksın belkide iş işten geçmiş olucak..İyi düşünün ve hiçbişey için acele etmeyin canım.

merhaba canım herkes bıraz daha bekleyın demıs ama ben tam tersını soylıcem dogru yada yanlıs madem fıkrımızı sordun..
sana once kendımden ornek verım bazı konularımız cok benzıyo cunku
benım nısanlımda yası kucuk hatta asker bılıyorsun
ayrıca işi gucu bırıkmısı vs yok ama nısanlıyız
benım aılemde oyle bulusmaya gorusmeye pek fazla ızın vermezdı o kımkı dıyolardı yanı arada bı resmıyet yok denıyordu. nısanlımda aılesıyle konustu isteyelım soz yapalım dıye
aynı sekılde onun aılesıde kucuksun dedı işin yok dedı ne yuzle gıdıcez dedıler ama benımkı baya ısrarcı cıktı sonuc olarak nısanlandık
daha rahat gorusuruz ve bu sayede bırbırımızı cok daha ıyı tanıdık ailesını tanıyosun falan
sozleneceksın demek ılla hemen evleneceksın anlamınada gelmez nısanlı halde bekleyebılırsınız kımsenınde gonlu kırılmaz
hee baktın iş yurumuyo ayrılırsın bıter. ama sundan emınım nısanlılık evresı bırbırını tanımak ıcın mukemmell bır secenek tabı bu benım fıkrım.
hee sımdıkı aklın olsa gene erken mı nısanlanırdın dersen kesınlıkle ewet derım. nısanlımda aılesıde cok memnunlar basta aılesı dedıgım gıbı cok cekındı ama sonra benı cok sevdıler ıyıkı ıstemısız dıyebılıyorlar.
ınsallah hakkında hayırlısı olur canımm :Saruboceq:

bnmde başımdan geçti bunlar cnm.
ahh neler çektik sonunda evlendik ama nasıl evlendik bi biz biliyoruz.
çok zo rşeyler
ama biraz bekle sanırım yeni geldi sevgilin.
bi düzenini oturtsun bi işe girsin, kendine gelsin yani.
bi süre annenleride idare ediceksin tabiki.

Ahh canım yhaa...
Bizdede tam tersi benim babam öqrendi ewde soquk sawaşlar war :( Yüzüme wurmuyo alttan alttan laflar tek tek qeliyo senağlama
Ben bunu ertuqrula anlatınca (Babamın öqrendiqini) Nsıl seni qelip istiyim dio ? Oysaki ben onunla dertleşmek paylaşmak için anlatıyorum o ne yapıyo... Benden uzaklaşıyo qün içinde arayıp sormuyo 2 saat msjlaşmak yetiyo ona...
Sonuç Akşam resti çektimm. Şimdi nolur bilemiyorum :(
Bize lazım olan şuanda sabır we zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn senağlama

burcucum canım benim bencede bekle derim ben kaanı da ikna et bi şekilde daha biribirinizi çok iyi tanımadan ailelerinizi sokmayın araya

Kızlar ne yaptın konuşmadın dimi dedi
eğerki söylemezsem buluşamıcaz,görüşemicez
bu sferde ayrılık gözükücek bize
beni annesiyle konuşturdu arkamda olduklarına inanmıyordun ya işte ispat dedi annesi durumlardan bahsetti dedi sesimi çıkaramadım

insan ilk kez konuştuğu oğlunun sevgilise nbr canım der mi şaşırdım ben yahu

esmerim üzülme hakkında hayırlııs olsun oda en güzeli olsun sitiyor herşeyin ailesi baskı yapıyordur belki

Kızlar ne yaptın konuşmadın dimi dedi
eğerki söylemezsem buluşamıcaz,görüşemicez
bu sferde ayrılık gözükücek bize
beni annesiyle konuşturdu arkamda olduklarına inanmıyordun ya işte ispat dedi annesi durumlardan bahsetti dedi sesimi çıkaramadım

insan ilk kez konuştuğu oğlunun sevgilise nbr canım der mi şaşırdım ben yahu

esmerim üzülme hakkında hayırlııs olsun oda en güzeli olsun sitiyor herşeyin ailesi baskı yapıyordur belki

iş sende bitiyor canım benim her iki tarafıda sen idare edeceksin hem sevgilinle görüşceksin buluşcaksın hemde aileni idare edeceksin çok aceleci davranıyosunuz çok yanlış çok

Back