İşin içinden çıkamıyorum

Anlattıkların o kadar dehşet ki empati bile kuramadım, ağaç değilsin 1 dakika bile durma ayrıl, sana rızan olmadan arkadan yapan erkekten gelecekte ne beklenebilir, biraz kendini ve çocuğunu düşün köle değilsin sonuçta, Allah yardımcın olsun bu yolda.

İlla ki adamı düzelteceğim diyorsanız bajina daraltma operasyonu deneyebilirsiniz, sonrasında da bir aile terapisi lazım size.

Bu adamla güzellikle konuşup yaptıklarının sizi çok üzdüğünü söylediniz mi doğru bir dille, terapiye ve düzelmeye yanaşmazsa boşanmak en mantıklısı. Aileleriniz komşu diye bu adam çekilir mi ya, kimse için böyle bir fedakarlık yapmam ben.

Sanırım bebeğim için endişeleniyorum daha çok küçük boşanmak onu nasıl etkiler korkuyorum eşim ve benim ailem komşu evler geleceği öngöremiyorum korkuyorum yanlış bir şey yapmaktan
Mutsuz bir evlilik, anne baba gormek cocugu daha kotu etkileyebilir. annesini mutsuz goren cocuk bence daha da olumsuz deneyimler yasar ve buna acik olur. bir omur bunu surdurmek bir secim olabilir ama nacizane tavsiyem imkaniniz varsa psikolojik destek alip cıkıs yolu bulmanizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…