Nişanlımın ailesi büyük bir ihtimal düğünü nişanlıma yıkacaklar gibi duruyor kızlar ve bu yüzden çok mutsuzum istanbula ev parası için birikim yapmaya geldi halbuki ama tabiki kira vs. Derken birikim olmuyor .. bana birikim olmuyor diyor ama ben bu sefer sinirleniyorum.... ailesi düğünü yapmıycak resmen bunun üzerine yıkıcaklar o zman benim ev hayallerim olmuycak kirada oturucaz . Son zmanlarda şu dikkatmi çekti önceden elinde hiç para yokken kredi çeker ev alırım diyen insan şimdi nişan olduktan sonra kirada oturalım para biriktirelim öyle ev alalım diyor babası sorumsuz tek aklıma gelen şey bu oluyor ailesi düğünü buna yıkıcak karşılayamayacagı için bana öyle demek zorunda kaldı eger bana bunu açıklarsa burnundan getircegmi biliyor çnkü ama benim ailem ben çalışmama ragmen benim bütün çeyizlerimi ailem alıcak ve bu durumda benm ailem kendisi ödemiş olucak ama onun ailesine o yardım edicek bende bu düşünceyi kaldıramıyorum ayrıca evlendikten sonra eşime yardım etmeyi düşünmüyorum maddi anlamda bu şekilde ailesine yardım ederse eger düşüncem yanlışmı işin içinden çıkamıyorum ben kızlar görüşlerinize ihtiyacım var ..