- Konu Sahibi suslubaykus
merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var evlendikten 1 hafta sonra eşimle kendi işimizi kurduk telekomünikasyon & güvenlik sistemleri alanında hizmet veriyoruz bu yıl kendime ait bebek şekerleri üzerine farklı bir iş yeri açtım bu işi çok seviyorum diğer işimi de çok seviyorum ikisinin de bütün yükü omuzlarımda eşim sadece iş görüşmeleri montaj ve servis gibi dışarı işleriyle ilgileniyor diğer teklifler ve bütün şirket iş detayları benim üzerimde benim sorunum çocuğumu bakıcıya bırakamamak veremiyorum korkuyorum 3 yıldır ofisimde hem çalıştım hem çocuğuma baktım tabi akşam bide ev hanımlığı var ve üstümde ki yorgunluğu tahmin ediyorsunuzdur bedenen ve psikolojik olarak karma karışığım diğer işimiz daire katında ofis olarak çalışıyorduk oğluma çok rahat bir ortam hazırlamıştım ama burası küçük bi dükkan ve burda o imkan yok 1 aydır diğer ofise adım atmadığımız için artık oraya gerek duymadığımız için orayı kapatmaya ve tek dükkan olarak o işimizide burdan devam ettirmeye karar verdik bi tarafım diyor bırak evden idare et herşeyi çocuğuna bak diyor diğer tarafım bu kadar didindin zorluk çektin hayallerini gerçekleştirdin şimdi vaz mı geçiyorsun diyor ve ben ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum kaldım sanki öylece ortada beynim durdu düşünemiyorum acaba diyorum ben mi çok kasıyorum kendimi annelik iç güdüsü ya herşeyin en iyisi olsun çocuğum buralarda rezil olmasın ona iyi bakamam burda diye düşünüyorum bi yandan bakıyorum o burda olmaktan mutlu yani kısacası ben işin içinden çıkamadım çevremdekiler de aynı şekilde tarafsız olarak bana akıl verecek insanlara ihtiyacım var beni en iyi sizler anlarsınız ne yapmalıyım???