- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 34
-
- Konu Sahibi FloralDeren
tabiki yapmamyın bir de kurumun itibarını zedelemeden davalık olmayınKurumu kotuleyin. Cocuklarini nasil bir yere gonderdiklerini bilsinler
Kızlar merhaba ben sınıf öğretmeniyim çalıştığım kurum özel bir okul dışlandım, huzursuzluklar yaşadım. 2 yıl sabrettim artık dayanamıyorum. İstifa ettim. Kurumu kötülemeden velilere nasıl bilgi verebilirim aklıma bir şey gelmiyor. Benim bilgi vermemi istiyor müdür yardımıcısı. Zaten istifa ettiğimde bana çok bağırıp çağırdı patron sinirliyim. Lütfen benim için düzgünce zarar görmeyeceğim bir mesaj içeriği söyler misiniz? Çocuklarımı seviyordum fakat orada kalsaydım bu psikolojiyle onlara hiç yararım olmayacaktı.
Bu nedenle çocuğumu ozel okula gonderirsem ilk işim oğretmenlerin maaşlarını ve çalisma şartlarını sormak olacak. Dunya para isteyip oğretmenleri asgari ucretin altinda resmi tatil demeden çalistirıp bir de mobing yapan kuruma gondermek istemiyorum
2 yıldır sevgiyle eğittiğim biricik çocuklarımdan ve siz değerli ailelerinden xx tarihi itibari ile ayrılmak durumundayım. Bu süreçte inanıyorum ki yavrular yeni öğretmenlerini de çok kısa sürede sevecek ve alışacaklar. Hepinize çok teşekkür ederim. (Öğretmeni biliyorsanız yazarsınız yoksa soracaklardır ben de bilmiyorum okul idaresi sizi bilgilendirecektir dersiniz)Kızlar merhaba ben sınıf öğretmeniyim çalıştığım kurum özel bir okul dışlandım, huzursuzluklar yaşadım. 2 yıl sabrettim artık dayanamıyorum. İstifa ettim. Kurumu kötülemeden velilere nasıl bilgi verebilirim aklıma bir şey gelmiyor. Benim bilgi vermemi istiyor müdür yardımıcısı. Zaten istifa ettiğimde bana çok bağırıp çağırdı patron sinirliyim. Lütfen benim için düzgünce zarar görmeyeceğim bir mesaj içeriği söyler misiniz? Çocuklarımı seviyordum fakat orada kalsaydım bu psikolojiyle onlara hiç yararım olmayacaktı.