- 9 Temmuz 2023
- 253
- 126
- 13
- Konu Sahibi FloralDeren
-
İnşallah istediğin olur güzelimvelilerim bunu yüz yüze görüşmek isterdim ama tatil olduğu icin yazmak istiyorum.Kurumla anlaşamadığımız icin sevgi ve saygı çerçevesinde ayrılıyorum. hakkınızı helal edin benim de hakkım helal olsun. çocuklarımı çok seviyorum.
Bende ozel egitim ucretli yapiyordum. bir işe başvurdum olursa bende birakcam müdürüm devam etmemi istemişti
Kpss çalışıyorum inşallah olurÖzelde saçmasapan trip çekeceğine ücretli öğretmenlik yap bir yandan da ders çalış daha iyi canım. Ayrıca sınıfın ataması gayet iyi neden düşünmüyorsun?
harika bir fikir çok teşekkür ederimRica ederim. Eğer dilerseniz çocuklara küçük mektup, hediye kartı yazın.
Beni ilkokuldayken 3. sınıftaydım, sınıf öğretmenimiz kızı için şehir değiştirmişti. Sınıfta ne öğrenciler ne veliler öğretmen için kötü bir şey demedi. Ben hala bu bahsettiğim öğretmenle iletişimdeyim. Bize son hafta hepimize çiçek alıp, küçük notlar hazırlamıştı, sizi seviyorum hepinize başarılar vs yazmıştı.
Kesinlikle en doğrusu bu. Diğer yorumlar Prof. Uzak geldi bana.Devlette bile sınıf öğretmenleri yeri geliyor işlerini bırakıyorlar. Özel bir okul için bu daha normal. Velilerin bu durumu garipseyeceklerini sanmıyorum. Sözleşmeyi yenilemediğinizi, iş verenle ortak şartlar uyuşmadığınızı söyleyebilirsiniz.
"Öncelikle hepinize sevgi ve saygılarımı iletmek istiyorum. Benim için özel bir deneyim olan bu süre boyunca siz ve çocuklarınızla çalışmak büyük bir mutluluktu. Ancak, içinde bulunduğum şartlar nedeniyle yeni eğitim öğretim yılında kurumla sözleşmemi yenilemeyeceğiz. Sizin ve çocuklarınızın geleceğini en iyi dileklerimle desteklemeye devam edeceğim. Eğitim yolculuğunuzda başarılarınızın hiç eksilmemesini ve güzelliklerle dolu bir gelecek elde etmenizi dilerim"
Bu eğitm öğretim yılının bitmesi itibariyle bağlı bulunduğum kurumdan ayrılmış bulunmaktayım.siz öğrencilerime ve velilerime birlikte geçirdiğimiz tüm kıymetli ve güzel vakitler için çok teşekkür ediyorum. Herkese kucak dolusu sevgilerKızlar merhaba ben sınıf öğretmeniyim çalıştığım kurum özel bir okul dışlandım, huzursuzluklar yaşadım. 2 yıl sabrettim artık dayanamıyorum. İstifa ettim. Kurumu kötülemeden velilere nasıl bilgi verebilirim aklıma bir şey gelmiyor. Benim bilgi vermemi istiyor müdür yardımıcısı. Zaten istifa ettiğimde bana çok bağırıp çağırdı patron sinirliyim. Lütfen benim için düzgünce zarar görmeyeceğim bir mesaj içeriği söyler misiniz? Çocuklarımı seviyordum fakat orada kalsaydım bu psikolojiyle onlara hiç yararım olmayacaktı.
Bence de buna benzer birşey yazın. Detaya gerek yok. Çeşitli nedenler diyin en fazla.Bu eğitm öğretim yılının bitmesi itibariyle bağlı bulunduğum kurumdan ayrılmış bulunmaktayım.siz öğrencilerime ve velilerime birlikte geçirdiğimiz tüm kıymetli ve güzel vakitler için çok teşekkür ediyorum. Herkese kucak dolusu sevgiler
Verimli olamayacam derse o veli neden bu öğretmenin pesine çocuğunu yollasın ki?Kurum size referans olacak mi?
Sinif ogretmeniymissiniz, is bulmaniz zor olmaz, ozel ilkokullar sinif ogretmeni arayisinda bu ara cevremden duyuyorum.
Velilerinize de, "Kiymetli evlatlarim ve sevgili velilerim, bulundugum kurumdan sizlere verimli olamayacagimi dusundugum icin istifa ettim. " temali bir yazi yazabilirsin, eğer anlastigin bir kurum varsa da su kurumda egitime devam edecegim deyip ustu ortulu davet edersin.
Ogretmeni velisiyle iletisimde kalmaya zorlayan eski kurum sahipleriniz dusunsun bundan sonrasini.
Kurumun itibarini degil kendi ozgecmisini dusunmeli gidecegi okul eski kurumunu mutlaja arastirir gidilen yer ne olursa olsun kotulenmemeli. Gercek profosyenellik budurEğer idareyle yaşadığınız sorunlar yüzünden işi bırakmak zorunda kaldiysaniz bunu velilere söyleyin bence. Neden o kurumun itibarını düşünüyorsunuzki? Mesleğimi ve öğrencilerimi çok seviyorum ama bu okulda çalışmak beni çok yıpratıyor gibi şeyler yazarım ben olsam. En azından sizden sonra gelen öğretmene düzgün davranırlar.
Ne davasi acacak, ihbar suren varsa kullanir cikarsin. Hicbir sey yapamaz. Bagirmasi da nasil vasat bir ortam oldugunu gosteriyorDava açarlar diye korkuyorum yanlış bir şey yaparsam çünkü patron çok bağırdı manyak herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?