- 9 Temmuz 2023
- 253
- 126
-
- Konu Sahibi FloralDeren
Çok teşekkür ederimSevgili velilerim, hayatimin artik bir sure kendimi dusunmem gereken cok zorlu bir donemindeyim. Maalesef okuldan ayrilmak durumunda kaldim. Ogrencilerimin hepsini cok cok seviyorum, benim icin cok uzucu olacak ilerleyen surec. Lutfen anlayis gosterin. Hakkim helal olsun, sizler de helal edin. Saygilarimla.
Dava açarlar diye korkuyorum yanlış bir şey yaparsam çünkü patron çok bağırdı manyak herifİstifa ettikten sonra kurum umrumda olmazdı açıkçası. Velilere kibarca ayrıldığınızı söyleyin nedenlerini sıralamanıza gerek yok.
Çok teşekkür ederimdetay vermek zorunda degilsinki bir takim ozel sebeplerden dolayi isinden ayriliyorum aciklamasi yeterli bence
Başka ile yerleşeceğim deyin...Kızlar merhaba ben sınıf öğretmeniyim çalıştığım kurum özel bir okul dışlandım, huzursuzluklar yaşadım. 2 yıl sabrettim artık dayanamıyorum. İstifa ettim. Kurumu kötülemeden velilere nasıl bilgi verebilirim aklıma bir şey gelmiyor. Benim bilgi vermemi istiyor müdür yardımıcısı. Zaten istifa ettiğimde bana çok bağırıp çağırdı patron sinirliyim. Lütfen benim için düzgünce zarar görmeyeceğim bir mesaj içeriği söyler misiniz? Çocuklarımı seviyordum fakat orada kalsaydım bu psikolojiyle onlara hiç yararım olmayacaktı.
Teşekkür ederimBaşka ile yerleşeceğim deyin...
Kızlar merhaba ben sınıf öğretmeniyim çalıştığım kurum özel bir okul dışlandım, huzursuzluklar yaşadım. 2 yıl sabrettim artık dayanamıyorum. İstifa ettim. Kurumu kötülemeden velilere nasıl bilgi verebilirim aklıma bir şey gelmiyor. Benim bilgi vermemi istiyor müdür yardımıcısı. Zaten istifa ettiğimde bana çok bağırıp çağırdı patron sinirliyim. Lütfen benim için düzgünce zarar görmeyeceğim bir mesaj içeriği söyler misiniz? Çocuklarımı seviyordum fakat orada kalsaydım bu psikolojiyle onlara hiç yararım olmayacaktı.
Çok teşekkür ederim, başka iş bakıyorum inşallah daha iyi olur her şeyKurum size referans olacak mi?
Sinif ogretmeniymissiniz, is bulmaniz zor olmaz, ozel ilkokullar sinif ogretmeni arayisinda bu ara cevremden duyuyorum.
Velilerinize de, "Kiymetli evlatlarim ve sevgili velilerim, bulundugum kurumdan sizlere verimli olamayacagimi dusundugum icin istifa ettim. " temali bir yazi yazabilirsin, eğer anlastigin bir kurum varsa da su kurumda egitime devam edecegim deyip ustu ortulu davet edersin.
Ogretmeni velisiyle iletisimde kalmaya zorlayan eski kurum sahipleriniz dusunsun bundan sonrasini.
Kızlar merhaba ben sınıf öğretmeniyim çalıştığım kurum özel bir okul dışlandım, huzursuzluklar yaşadım. 2 yıl sabrettim artık dayanamıyorum. İstifa ettim. Kurumu kötülemeden velilere nasıl bilgi verebilirim aklıma bir şey gelmiyor. Benim bilgi vermemi istiyor müdür yardımıcısı. Zaten istifa ettiğimde bana çok bağırıp çağırdı patron sinirliyim. Lütfen benim için düzgünce zarar görmeyeceğim bir mesaj içeriği söyler misiniz? Çocuklarımı seviyordum fakat orada kalsaydım bu psikolojiyle onlara hiç yararım olmayacaktı.
Çok doğru ama vicdanımİlişiğini kestiğin kurum için kılını kipirdatmak zorunda değilsin. Memnun ayrılsaydın hadi neyse
Yaa çok teşekkür ederimDevlette bile sınıf öğretmenleri yeri geliyor işlerini bırakıyorlar. Özel bir okul için bu daha normal. Velilerin bu durumu garipseyeceklerini sanmıyorum. Sözleşmeyi yenilemediğinizi, iş verenle ortak şartlar uyuşmadığınızı söyleyebilirsiniz.
"Öncelikle hepinize sevgi ve saygılarımı iletmek istiyorum. Benim için özel bir deneyim olan bu süre boyunca siz ve çocuklarınızla çalışmak büyük bir mutluluktu. Ancak, içinde bulunduğum şartlar nedeniyle yeni eğitim öğretim yılında kurumla sözleşmemi yenilemeyeceğiz. Sizin ve çocuklarınızın geleceğini en iyi dileklerimle desteklemeye devam edeceğim. Eğitim yolculuğunuzda başarılarınızın hiç eksilmemesini ve güzelliklerle dolu bir gelecek elde etmenizi dilerim"
Yaa çok teşekkür ederim