• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim sorunu

Ne isim koyarsanız koyun dalga geçecek bir şey bulur çocuklar. Benim ismimle de çocukken mahallemizin yetişkin bir abisi dalga geçmişti. Kırk yıl düşünsem ismimle ilgili dalga geçecek bir konu bulamam ama o buldu. Madem sizin yörenizde çok kullanılan bir isimmiş, insanlar isme aşinadır. Takılıp kendinizi üzmeyin.
Benim yöremde değil maalesef ben Balkan göçmeniyim eşimin yöresinde kullanılan bir isim

Ben olsam komple değiştirirdim. Koyarken aklınıza gelmemesi çok şaşırttı şahsen.

Onunla beraber doğan çocukların o kadar çok garip isimleri olacak ki, fark etmezler bence. Hadi diyelim geçtiler, ev yahu ne diyecekler ev üzerine. İnsanın daima içini ısıtan bir kelimedir ev.
Bence evham yapıp kendinizi üzmeyin, bebek ismine alışmıştır ve kendini öyle tanımıştır.
Hele iki isim daha zor.

Benim ortaokulda ki kızımın arkadaşı Evin ve hiç dalga geçildiğini duymadım . Bence eskidendi o dalga geçme yeni nesil telefondan başını kaldirmiyor🙃

Dalga geçilebilir mi derken ben okurken geçtim. Bunda alınacak bir şey yok, çocuğunuzun adı Evin. 😅

Onunla beraber doğan çocukların o kadar çok garip isimleri olacak ki, fark etmezler bence. Hadi diyelim geçtiler, ev yahu ne diyecekler ev üzerine. İnsanın daima içini ısıtan bir kelimedir ev.
Bence evham yapıp kendinizi üzmeyin, bebek ismine alışmıştır ve kendini öyle tanımıştır.
Hele iki isim daha zor.
Şşt güzelim evine geliyim mi 🤤
Evin de güzelmiş heea 🤤🙊

Evin de güzelmiş heea 🤤🙊
Açıkçası dalga geçme şeklinizi görünce içim rahatladı 😂 şaka bir yana tabiki teşekkür ederim cevaplara sanırım hiç iki isim istemesem de ekleme yapacağım. Çünkü bu ismin anlamını da çok seviyorum içimi de rahatlatmak istiyorum yani en azından bebeğime seçme şansı tanımış olurum kullanmak istediği ismi

• Beğen
Reactions: The

Açıkçası dalga geçme şeklinizi görünce içim rahatladı 😂 şaka bir yana tabiki teşekkür ederim cevaplara sanırım hiç iki isim istemesem de ekleme yapacağım. Çünkü bu ismin anlamını da çok seviyorum içimi de rahatlatmak istiyorum yani en azından bebeğime seçme şansı tanımış olurum kullanmak istediği ismi
Nasıl dalga geçilir diyince bu tarz geldi aklıma başka gelmiyor 🤣 bence Zehra çokzel bir isim. Bebeğe güzel isim vermek dinimizce de (müslümansaniz) önemli. O yüzden Zehra da efendimizin kızının ismi olduğu için ayrı güzel bence 🌷

Back