Doğuma Hazırlık İsim seçimi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cubukmakarna

Adam olana çok bile
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
203
106
103
34
Merhaba tekrar daha öncede konu açmıştım çemberi daralttık 2 isim arasında kaldık Demir ve Eren sizce hangisi daha güzel tek isim düşünüyoruz o yüzden birini seçeceğiz sizinde fikrinizi almak istedim şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Tabiki Demir tanıdığım tüm eren ismindeki çocuklar biraz tuhaf kız gibi isim kişiliği yansıtır bence

Eren bence :)

Tabiki Demir tanıdığım tüm eren ismindeki çocuklar biraz tuhaf kız gibi isim kişiliği yansıtır bence
Eren ismi nasıl bir kızsal bir şey çağrıştırıyor mesajla çok tuhaf geldi dediğiniz sey kız gibi olup napiyor erenler. Ben hic denk gelmedim kuzenim ve iki arkadaşın eren gayet normaller

Eren ismi nasıl bir kızsal bir şey çağrıştırıyor mesajla çok tuhaf geldi dediğiniz sey kız gibi olup napiyor erenler. Ben hic denk gelmedim kuzenim ve iki arkadaşın eren gayet normaller
Bana denk gelen erenler hep öyle oldu ya hele bir tane küçük kuzenim var küpe takıyor saçını davranışlarını falan hiç demiyorum zaten kardeşinin ismi de efe o da aksine mafya babası gibi takılıyor

Demirören gibi oldu yav ikisini okuyunca aklıma geldi.
Bence demiri hiç koymayın; zira okulda alay konusu olur.
Eren olabilir.
Bunların dışında Güven, Alparslan, Civan isimleri favorim.

demir cok soğuk bir isim.

ikisinden biri olacaksa eren.

Saçma cocuklar yetiştirilme tarzına göre kişiliğini ortaya çıkartırlar senin tanıdiklarınin ailesi demek ki kız gibi yetistirmiş benimde tanidigim okadar çok var merhametli uysal dürüst delikanli akıllı çocuklardır erennnnnnn başta olmak üzere eşim

İki çocuğu da aynı aile yetiştiriyor Neden kız gibi yetiştirsin çevrenin katkısı çoktur eminim ama isim kişiliği yansıtır

İki çocuğu da aynı aile yetiştiriyor Neden kız gibi yetiştirsin çevrenin katkısı çoktur eminim ama isim kişiliği yansıtır ♥
İsim evet kişiliği yansıtır doğru ama bana göre de demir ismi soğuk bir isim erende kararlıyımkonu sahibi eşiniz ne diyor isim konusunda size mi bıraktı erkekler genelde erkek cocuklari olduğunu duyunca kendileri koymak ister

Siz eren istiyorsunuz ben Demir konu sahibi de ne istiyorsa onu koysun herkesin görüşü farklı insanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…