İsim problemi

ben de onlar adına cevaplamısımdır belki..

Ne alaka ya saçmalamayın polemik çıkaracak yer aramayın kültürmüş bilmem neymiş. MissCherryBlossom 'la şakalaştım sizin önerdiğiniz isimler beni ilgilendirmiyor. Bir daha da cevap yazmazsanız sevinirim, gereksiz muhabbetlere girmek istemiyorum.

benım cıkardıgım konu uzerınden geyık yapılıyorsa yazarım kımseyı ılgılendırmez neyse uzatma derdinde hiç değilim.

benım cıkardıgım konu uzerınden geyık yapılıyorsa yazarım kımseyı ılgılendırmez neyse uzatma derdinde hiç değilim.

Görmedim bile kim yazmış önermiş umrumda değil, uzatmayın artık.

İnşallah kızımın adı Ela Kumsal olacak
sevdiğim isimler;
Nilsu (çook seviyorum bu ismi)
Selin
Bade
Nihal
Esila
Lina

Bihter bence kötü bir karakter değil aksine güçlü, tutkulu, güzel, zeki. Aşkının kurbanı olduğu için çocuğuma ismini koymam ama kaderi benzemesin .

Bihterler cok çekti bir dönem malesef ama kezbanlar kadar gömülemez orası kesin velhasıl değişik bir ülkeyiz

Çocuğuma bayrak ismini vereceksem Göktuğ, Aytuğ, Altuğ gibi Öztürkçe bir isim seçerim. Liva kelimesinin dilimizde bir yeri ya da anlamı yok varsa yoksa Arap özentiliği bana kalırsa.

haklısın
en güzeli hangi millete aitsen o millete ait bir isim koymak.

Işıl, asel, hazel, beyza olabilir. Benimde ileride kızım olursa bu isimleri düşünürüm. Işıl parlak, parlayan demek, asel cennetteki bal ırmağı, hazel işaret bırakan sevilen insan demek, beyza da günah işlemeyen, ak, beyaz, günahlarından arınmış demek.

Liva. Hamileyim eğer kızım olursa ismi bu olacak. :) anlamına internetten bakabilirsin.

İrem Allah'ın lanetlediği bir şey, yalancı cennet

Ceylin'in bir anlamı bile var mı meçhul
ceylin farsca kokenli olup yengec anlamina gelir önümüzdeki aylarda dogarsa yengec burcuda olabileceginden aklima geldi ki zaten bana gore isimlerin illede kuranda gecmesi gerekmiyor

Asel sadece"bal" demek, bal ırmağı değil.
ceylin farsca kokenli olup yengec anlamina gelir önümüzdeki aylarda dogarsa yengec burcuda olabileceginden aklima geldi ki zaten bana gore isimlerin illede kuranda gecmesi gerekmiyor
Bence de gerekmiyor :)
Anlamı şaibeli yengeç deniliyor ama ben olsam yengeç diye isim koymazdım şahsen :)

Defne
Miray
Buglem
Melisa
Elisa
Deniz
Gökmen
misal kizimin ismi defne miray fazla yok ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…