- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
Lina hurma fidesi demekAden:cennet demek
lina:cennet bahçesi
ama kızım olursa nar koyacağm adını
Hayır özellikle sordum Ahsen değil AhsenurAhsen dir o
Sonuna nur eklenmis
anlami ne imiş.Hayır özellikle sordum Ahsen değil Ahsenur
Benim kızımın adı. Hiç aklımda yoktu, hamileyken de son zamanlara kadar hiç isim düşünmemiştik, ama bir gün içime doğdu, eşime söyledim isme vuruldu. Başka isim de düşünmedik, işin ilginç yanı daha önce hiç bu ismi duymamıştım.Gülce
Genelde isim önermem önersem de bu aklıma gelmez ama size birden bu geldi
Gazel mazel marla gibi abuk isimlerden bin kat iyi cennetin orası burası anlamına gelse bile.Aynen ya... Cennetin orası burası, alt bahçesi üst bahçesi, ırmağı deresi koyacaklarına doğrudan Cennet koysalar daha güzel bence.
Nar mıAden:cennet demek
lina:cennet bahçesi
ama kızım olursa nar koyacağm adını
Berrak
evet :)Nar mı
İsim seçmek gerçekten çok zormuş. Tercih ve zevk meselesi tabi ama ben de farklı olsun diye türetilen saçma sapan isimleri hiç beğenmiyorum. Zeynep ne kadar hoş bir isim halbuki :) İyi düşünmek lazım.Alınan falan olur diye yapmiyim dedimama haklısınız Merve gibi Zeynep, Gamze, Gizem bu tarz günümüzde popüler olan isimleri beğenmiyorlar.
Bu bir tek benim aklima geldi zannetmistim. Birkac sene once adi Berrak olan biri isminden utandigini soylemisti. Ben de saf saf neden, guzel bir isim demistim.Normalde isim güzel ama Berrak ileride ergenuslar tarafından bazı ses benzerliği olan "kötü" kelimelerle dalga maksatlı kullanılabiliyor. Ben önermiyorum bu yüzden, özellikle kız çocuğu için travmatik oluyor.
Bu bir tek benim aklima geldi zannetmistim. Birkac sene once adi Berrak olan biri isminden utandigini soylemisti. Ben de saf saf neden, guzel bir isim demistim.Sinifindaki erkeklerin marifetiymis tabi ki.
Yazik yaa, cok kotu olmus. O yaslarda erkekler cok fena oluyor, evlerden irakBizim lisede bir kızla çok uğraşırlardı, kız okul değiştirmek zorunda kaldı pislikler yüzünden. Kız çok güzel bir kız harbiden adı gibi berrak, duru bir güzelliği vardı. Erkekler de asılıyordu istemiyordu o da herkesi. 2 çocukla mı ne çıktı, kızın adını "malum kelimenin meraklısı" diye çıkardılar, anladınSonuç olarak kız okul değiştirmek zorunda kalmıştı, bullyingin alasını çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?