• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim problemi

Sayfaların hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla öneriler bana hitap etmedi.Mina,Lena,Anya vs isimler çok özenti yapmacık geliyor,hem Kuranda geçsin hem de farklı olsun derken isimler iyice tuhaflaşıyor,komik oluyor bence.
Nil ismini benimsedim,bu sene herkes Deniz koymasaydı Deniz ismini de tavsiye ederdim :)

Lena, Anya Kuran'da geçtiğini sanmadığım isimlerden İncilde falan geçiyorsa geçiyordur da sanmıyorum. :) Rusça isimler.

Lena, Anya Kuran'da geçtiğini sanmadığım isimlerden İncilde falan geçiyorsa geçiyordur da sanmıyorum. :) Rusça isimler.
O isimleri genel olarak örnek vermiştim,kökenini araştırmadım..
Bilgi için teşekkürler.

Arkadaşımın kızının adı mina ben çok begendim bir diğer arkadaşımin kızının adı da doğa bu da çok guzel benim adım da gökçe bunu da dusunubelirsin:KK200::KK200:

Yade
Esna
İlkim
Özde

isim konusunda yorum yapmıcam. bir çocuğa isim koymak anne-babasının hakkıdır çünkü.
siz de fikir olsun diye konu açmışsınızdır gerçi.
ayy ama burda gördüm ve iki isim çok hoşuma gitti. 2. çocuk düşünmüyorum ama kızım olsa oğlumla da ismen uyumlu diye "Ilgın Liva" koyardım. net.

Bihter de kötü karakter ama kımse bunu ırgalamazdı marla kadar sanırım yada ırgalarlardı onu da bılemedım hersey beklenebılır ismin anlamlarına bakalım bıraz da neyse :D konu sahıbı marla gözünüzde kötü isim olmustur ben sıze Mara yı önereyim Afrıka da bir nehir onu da cok severım özenti değilimdir yalnızca dogaya özgü isimleri de ayrı bir sevıyorum..

Back
X