- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.783
- 598
Hürrem darılmasın sonraHamileyim ve kızımın adını mihrimah sultan koyduk çok Afili![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hürrem darılmasın sonraHamileyim ve kızımın adını mihrimah sultan koyduk çok Afili![]()
Marla diyen olmuş ya![]()
Hürrem darılmasın sonraGüzel güzel,yakışır...
Öylemiymiş... ben şok...İrem Allah'ın lanetlediği bir şey, yalancı cennet
Ceylin'in bir anlamı bile var mı meçhul
Sayfaların hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla öneriler bana hitap etmedi.Mina,Lena,Anya vs isimler çok özenti yapmacık geliyor,hem Kuranda geçsin hem de farklı olsun derken isimler iyice tuhaflaşıyor,komik oluyor bence.
Nil ismini benimsedim,bu sene herkes Deniz koymasaydı Deniz ismini de tavsiye ederdim :)
Mehmediye olursabiz fatih sultan mehmet yapicaktik ilk sultan oldu eşimin adı fatih sultan yolda mehmette bi beş on sene sonra
![]()
Mehmediye olursa![]()
O isimleri genel olarak örnek vermiştim,kökenini araştırmadım..Lena, Anya Kuran'da geçtiğini sanmadığım isimlerden İncilde falan geçiyorsa geçiyordur da sanmıyorum. :) Rusça isimler.
marla dıyenn benım .. rus kokenli bir isim olup asalet anlamına gelıyor ve sevdıgım bır kitap karakterı zevk meselesi tartisılamaz değil mi?
Marla Singersa bombaallah herkese öyle iffetli bir kız evladı nasiiiib etsin amin
![]()
Marla Singersa bombaallah herkese öyle iffetli bir kız evladı nasiiiib etsin amin
![]()
Kız inanır koyarlar deme :)
evet sızın gıbı kulturlu olamıyoruz töbe yarabbım![]()
Ne alaka size yorum bile yapmadım, niye atladınız ki bana şimdi