İsim problemi

Cennette ucup yere hic konmayan kus diy e anlami olan isim onerilmis.
Anlam o kadar tuhaf ki ismi unuttum ama anlami kalmis aklimda :)
Daha neler ya abartmasak keske.

Benım kızımın adı berrak cok begenıyorum ben

Benım kızımın adı berrak cok begenıyorum ben

Kullanılacak diye bir kural yok tabi çevremde hoş olmayan örnekleriyle karşılaştığım için belirtmek istedim. Allah bağışlasın kızınızı. :)

İsim seçmek gerçekten çok zormuş. Tercih ve zevk meselesi tabi ama ben de farklı olsun diye türetilen saçma sapan isimleri hiç beğenmiyorum. Zeynep ne kadar hoş bir isim halbuki :) İyi düşünmek lazım.

bnm kizimin ismi Zeynep
3 lu kullanimi mevcut
zeyno : poncik gibi oldugunda ve minciklarken
zeyna : yemeye alt acmaya direnen savasci ruhu ortaya ciktiginda
zeynep hanim : kizdigimda

iyiki bu ismi koymusum

Liva erkek ismiymis kızlar ?hoşuma gitmistide düşündüğüm ismin yanına hoş olmuştu ama vazcaydim

Liva koymasın kimse ya anlamı çok kötü bir kelimeyi çağrıştırıyor liva ile başlayan

Kızlar.. irem ismi cennet kapısı diye geçiyor bir çok yerde ama yanlış bilgi. . Cennet kapısı reyyan.. irem, hud peygamberin kavminin yaşadığı yer ve o kavmin başındakinin adı.. o kadar zenginlermiş ki.. evleri bile altından yapılmış. Onlar için dünya bi cennet olduğu için cennet kapısı diye geçiyo. . İrem ismini koymamak lazım.. yine de siz bilirsiniz tabi..

Şu an kızım olsa yağmur koymak çok isterdim. Bide Betül ismine bayılıyorum. Çok kibar bi isim bence. .

Yaşam çok güzel bir isim. Rüya, ilkim, Birce, Ece, Sahra.... Bunlar benim çok hoşuma gidiyor. Özellikle Sahra ve Yaşam adı favorilerim.

Masal nasıl?

cennetin sekiz kapısı var reyyan dan oruç tutanlar geçecek. İrem ad kavminde irem bağları varmış konulması uygun değil haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…