İlk kez duydum narıevet :)
Benım kızımın adı berrak cok begenıyorum benNormalde isim güzel ama Berrak ileride ergenuslar tarafından bazı ses benzerliği olan "kötü" kelimelerle dalga maksatlı kullanılabiliyor. Ben önermiyorum bu yüzden, özellikle kız çocuğu için travmatik oluyor.
Benım kızımın adı berrak cok begenıyorum ben
İsim seçmek gerçekten çok zormuş. Tercih ve zevk meselesi tabi ama ben de farklı olsun diye türetilen saçma sapan isimleri hiç beğenmiyorum. Zeynep ne kadar hoş bir isim halbuki :) İyi düşünmek lazım.
Tesekkur ederım ben bu ısmı tr de sadece 18000 kısıde oldugu ıcın koydum bu yuzden cok begendım:)Kullanılacak diye bir kural yok tabi çevremde hoş olmayan örnekleriyle karşılaştığım için belirtmek istedim. Allah bağışlasın kızınızı. :)
:)İlk kez duydum narı
Kadının söylediği çok güzel demekmiş ben onun yalancısıyım hiçte arastirmadim acikcasianlami ne imiş.
Masal nasıl?bir kızım daha olsa adını ece koyardım.
kararsız kaldığım (ve birini seçtiğim) diğer isimler de, Defne, Evrim, Devrim, Deniz, Öykü, Melis, Rüya.
Klasiklerden de Elif, Zeynep ve Ayşe, asla demode olmayacak, tınısı da çok güzel isimler.
Selin, Pelin, Birce, Mine de hoşuma gidenlerden.
Kızlar.. irem ismi cennet kapısı diye geçiyor bir çok yerde ama yanlış bilgi. . Cennet kapısı reyyan.. irem, hud peygamberin kavminin yaşadığı yer ve o kavmin başındakinin adı.. o kadar zenginlermiş ki.. evleri bile altından yapılmış. Onlar için dünya bi cennet olduğu için cennet kapısı diye geçiyo. . İrem ismini koymamak lazım.. yine de siz bilirsiniz tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?