- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
ben de onlar adına cevaplamısımdır belki..![]()
Ne alaka ya saçmalamayın polemik çıkaracak yer aramayın kültürmüş bilmem neymiş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de onlar adına cevaplamısımdır belki..![]()
Ne alaka ya saçmalamayın polemik çıkaracak yer aramayın kültürmüş bilmem neymiş.MissCherryBlossom 'la şakalaştım sizin önerdiğiniz isimler beni ilgilendirmiyor. Bir daha da cevap yazmazsanız sevinirim, gereksiz muhabbetlere girmek istemiyorum.
benım cıkardıgım konu uzerınden geyık yapılıyorsa yazarım kımseyı ılgılendırmez neyse uzatma derdinde hiç değilim.
Bihter bence kötü bir karakter değil aksine güçlü, tutkulu, güzel, zeki. Aşkının kurbanı olduğu için çocuğuma ismini koymam ama kaderi benzemesin .
bayrak'mış anlamıLiva nedir pastane ismi![]()
bayrak'mış anlamı
açıklamışlar gayet güzel.
Çocuğuma bayrak ismini vereceksem Göktuğ, Aytuğ, Altuğ gibi Öztürkçe bir isim seçerim. Liva kelimesinin dilimizde bir yeri ya da anlamı yok varsa yoksa Arap özentiliği bana kalırsa.
Liva. Hamileyim eğer kızım olursa ismi bu olacak. :) anlamına internetten bakabilirsin.Sevgili KK'nın güzel kadınları! Yardım istiyoruz sizden, kuzenim doğacak lakin isim bulmakta zorluk çekiyoruz herkes her isme burun kıvırıyorcinsiyet kız, öyle çok bilindik isimler olmasa anlamı telafuzu güzel olsa mesela var mı duyduğunuz etrafınızda böyle bir isim?
![]()
ceylin farsca kokenli olup yengec anlamina gelir önümüzdeki aylarda dogarsa yengec burcuda olabileceginden aklima geldi ki zaten bana gore isimlerin illede kuranda gecmesi gerekmiyorİrem Allah'ın lanetlediği bir şey, yalancı cennet
Ceylin'in bir anlamı bile var mı meçhul
Asel sadece"bal" demek, bal ırmağı değil.Işıl, asel, hazel, beyza olabilir. Benimde ileride kızım olursa bu isimleri düşünürüm. Işıl parlak, parlayan demek, asel cennetteki bal ırmağı, hazel işaret bırakan sevilen insan demek, beyza da günah işlemeyen, ak, beyaz, günahlarından arınmış demek.
Bence de gerekmiyor :)ceylin farsca kokenli olup yengec anlamina gelir önümüzdeki aylarda dogarsa yengec burcuda olabileceginden aklima geldi ki zaten bana gore isimlerin illede kuranda gecmesi gerekmiyor![]()