Diren koyacaktım ben:) ama yok siyasi aman başına iş alır diye kızımın başını yakmak istemedim ela koyduk ismini
ne kadar berbat isimler var ya.
farklı isim olacak diye çığrından çıkarmışlar resmen.
almıla ılgın falan çok kötü isimler cidden.
ama bence siz insanları boşverin de sadece kendiniz ne istiyorsanız onu koyun.
sonuçta zevk. herkes burun kıvırıyor falan demişsiniz çünkü. ama çocuk sizin. başkasını ilgilendirmez bu durum.
Diren koyacaktım ben:) ama yok siyasi aman başına iş alır diye kızımın başını yakmak istemedim ela koyduk ismini
Anlami cok guzelmis vay be.
İrem Allah'ın lanetlediği bir şey, yalancı cennetDefne de güzel bir isim
Zena
İrem ismi hep bi minnoş
Ceylin'in bir anlamı bile var mı meçhulsare yada serenay eger az duyulan diyorsaniz ceylin var mesela
bır cok yalan yanlıs ısım var cennet cıcegı cennetın şuyu yada busu dıye aman dıkkat edın ıyıce arastırın... benım lıste şu -- DERİN SU- DOLUNAY- DORA- YADE -ADEN -GAZEL- BERİL- ALİNA -DENİZ- GÖKÇE-DEFNE- TOPRAK- NİL - DOĞA ve MARLA tabıkı :) ben çift koyacagım kızım olursa.
Yegenlerımın ısımlerıAlmıla aslında Kızıl Elma demek. Azıcık siyasi bir yönü olduğu için ileride çocuğun başına iş açmasın diye vazgeçtik. Yoksa ilk istediğimiz isimdi.
Elisa'yı duymamıştım. Ama isimleri çok uyumluymuş. :)Yegenlerımın ısımlerı
esila ve elisa
Bunlar günümüzde pek de popüler değil. Alya Almila Dua gibi benim beğenmediğim ve kızıma koymayacağım isimler moda şuan. Benim kızımın adı Sevda, çok düşündük en sonunda babası bu ismi önerdi. Onunla beraber sevdamız da byüsün istedik.Alınan falan olur diye yapmiyim dedimama haklısınız Merve gibi Zeynep, Gamze, Gizem bu tarz günümüzde popüler olan isimleri beğenmiyorlar.
Yegenlerımın ısımlerı
esila ve elisa
Diren diyen de olmuş Ilk defa duydum.Marla diyen olmuş ya
Benim Miray ismi çok hoşuma gidiyor bilmiyorum söylenişi hoş bence anlamı Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan.Sevgili KK'nın güzel kadınları! Yardım istiyoruz sizden, kuzenim doğacak lakin isim bulmakta zorluk çekiyoruz herkes her isme burun kıvırıyorcinsiyet kız, öyle çok bilindik isimler olmasa anlamı telafuzu güzel olsa mesela var mı duyduğunuz etrafınızda böyle bir isim?
Olmaz mı,gülfem, hümeyraYok mu arttıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?