- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
Hatırladım :) ne koydular adını?Darya var Rus kökenli burada Derya olabilir. Anya, Lena gibi isimler de güzel. Kuzenimin eşi Rus, kız çocukları oldu ben de Rus kökenli Türkçe isimler sormuştum onlar isim seçme aşamasındayken, baya güzel isim önerileri gelmişti bana mesela. Eski konularımdan bakabilirsiniz.
Hatırladım :) ne koydular adını?
İsmiyle yaşasın minnoş :)Konuya güncelleme yaptım ama tabi taşınınca bakmak kimsenin aklına gelmemiştir. :) Vera Maria koydular çok teşekkürler ilginiz için. :)
Ahsenur ...çok güzel demekmiş kelime olarak geçiyormuş kuran ayetlerinde bebeğin annesi söylemiştiSevgili KK'nın güzel kadınları! Yardım istiyoruz sizden, kuzenim doğacak lakin isim bulmakta zorluk çekiyoruz herkes her isme burun kıvırıyorcinsiyet kız, öyle çok bilindik isimler olmasa anlamı telafuzu güzel olsa mesela var mı duyduğunuz etrafınızda böyle bir isim?
İsmiyle yaşasın minnoş :)
Ahsen dir oAhsenur ...çok güzel demekmiş kelime olarak geçiyormuş kuran ayetlerinde bebeğin annesi söylemişti
Sevgili KK'nın güzel kadınları! Yardım istiyoruz sizden, kuzenim doğacak lakin isim bulmakta zorluk çekiyoruz herkes her isme burun kıvırıyorcinsiyet kız, öyle çok bilindik isimler olmasa anlamı telafuzu güzel olsa mesela var mı duyduğunuz etrafınızda böyle bir isim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?