• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim problemi

Bugüne kadar duyduğum en kalıcı isim Talya oldu benim için çok farklı bulmuştum ve hala da farklı geliyor bana.Kizim olsaydı adını Melike koyacaktim çok beğendiğim bir isim ama duyulmadık ve farklı bir isim degil:)

Ahsen guzel yaratilan demek yanlis hatirlamiyorsam tebareke suresinde var ve bi cok yerde geciyor.tabi onemli olan bu degil anlami guzel olmali ismin. Benim kizimin adı Ahsen Beren.

Liva ismi olabilir :) anlamıda 1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak.
Anlami cok guzelmis vay be.

Daryayla Derya'nın alakası yok ama anlam bakımından. Darya Tanrıverdi manasında bir şey Tanrı lütufu gibi işte :KK48:

Anlam olarak değil de ses benzerliği anlamında kullanmıştım ben. :) Darya'yı da Tanrıverdi yaptın ya ahahaha Avrupa Yakası geldi aklıma.

Defne de güzel bir isim
Zena
İrem ismi hep bi minnoş

Back
X