- 23 Ocak 2024
- 542
- 517
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinBizde Baturalp düşünüyoruz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinBizde Baturalp düşünüyoruz bakalım
İstediğiniz bir isim olunca önce seslenin bir duyun tınısını. Öyle karar verin.Yok garip duruyor , sırf anlamı için beğendim
Sağlıkla doğsun inşallahMerhaba kk ailesi. Canım kadınlar Bugün büyük bir şok ile oğlum olacağını öğrendim şok diyorum çünkü kız olacağından çok emindim. Olsun sağlıkla gelsin bebeğim, umarım isteyen herkese de en güzeli nasip olur. Yaratıcı uzun olmayan güzel isim önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
Güzelmiş ismi gerçekten çok beğendimSağlıkla doğsun inşallah
Oğlumun adı Mirhan
Mir ( Farsça ) : baş, komutan demek
Han ( Türk-Moğol imp.da) : ulu insan, lider demek
2. olsa Alparslan koyacağız inşallah
Senin oğlun da mı vardı? Ben sadece bir kızın var sanıyordumMert, hem oğlumun adı hem de çok sevdiğim bir isim. Sağlıkla gelsin inşallah
Ay anlamı çok güzel ama söylemesi bı garipTardu nasıl?
İki tane benim, büyük kız küçük oğlanSenin oğlun da mı vardı? Ben sadece bir kızın var sanıyordum
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah oğlumuz olsaydı eğer Aren koymayı düşünüyorduk biz. Farsça'da en görkemli ve en parlak kum tanesi anlamına geliyorMerhaba kk ailesi. Canım kadınlar Bugün büyük bir şok ile oğlum olacağını öğrendim şok diyorum çünkü kız olacağından çok emindim. Olsun sağlıkla gelsin bebeğim, umarım isteyen herkese de en güzeli nasip olur. Yaratıcı uzun olmayan güzel isim önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
Ben hiççççç denk gelmiyorum neredeyse vallaaa nalakaaaNoo uraz ve kutay noooo dolu çok
Aren çok güzelmiş gerçektenHayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah oğlumuz olsaydı eğer Aren koymayı düşünüyorduk biz. Farsça'da en görkemli ve en parlak kum tanesi anlamına geliyor
Bunlar çok hoş bence.Uraz ismini seviyorum. Barış, Umut, Doruk, Ozan, Ulaş, Kutay, Tolga, Ali diğer beğendiğim isimler. Sağlıkla gelsin.
Ben yaşadığım yer küçücük olmasına rağmen 3 tane filan gördüm hahahaBen hiççççç denk gelmiyorum neredeyse vallaaa nalakaaa
Uraz koy cok güzel
Kayra unisex sanırım güzelmiş Evren dayısının ismiBenim oğlumun ikinci ismi Evren.
Kayra ismide güzel.
Karadeniz'de uşak koyalım bitsin hahshshahaEgeli iseniz Ege Efe güzel olur.
Doğulu iseniz dogu
Kuzeyde yaşıyorsanız kuzey güneyde yaşıyorsanız güney güzel olabilir
İç Anadolu benden pas onu bulamadım
Onun dışında soyismi ile uyumlu olabilir
Valla cesaretiniz varsa koyun ben çok severim öyle yaratıcı ve cesaret isteyen şeyleri, bu arada kuzey için önerim kuzeydi zaten.Karadeniz'de uşak koyalım bitsin hahshshaha