• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim meselesi yardımcı olursanız sevinirim

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
486
126
33
24
1 oğlum var adı Umut efe 2 hamileyim Umut efeye uygun isim istiyorum eşim tuturmus babasının adını koymak istiyo yine 2 isim olacak birini ben biri kayinbabamin adı olacakmış ben istemiyorum adı aşir önüne ne isim koyabilirim yardım edin lütfen

AŞİR mi? Hayatımda daha saçma bir isim duymadım. Yeni nesil isimlerden bile saçma.

Çocukken öğretmenleri babanın adı ne diye sorduklarında bu isimden utanmamış mı da şimdi kendi çocuğuna vermek istiyor?

Valla önüne ne koysanız çirkin bir isim.
Haydar Berk Çoban ve Bayram Berk Badem bebeklerin adları gibi olur.

AŞİR mi? Hayatımda daha saçma bir isim duymadım. Yeni nesil isimlerden bile saçma.

Çocukken öğretmenleri babanın adı ne diye sorduklarında bu isimden utanmamış mı da şimdi kendi çocuğuna vermek istiyor?

Valla önüne ne koysanız çirkin bir isim.
Haydar Berk Çoban ve Bayram Berk Badem bebeklerin adları gibi olur.
Maalesef bende öyle düşünüyorum ama ilk oğlumda o yüzden koymak istemedi güzel değil diye şimdi tutturmuş eşim tek erkek çocuk babamın adını koyacam deyip duruyor bende önüne güzel bir şey koyarim diye düşünüyorum

Maalesef bende öyle düşünüyorum ama ilk oğlumda o yüzden koymak istemedi güzel değil diye şimdi tutturmuş eşim tek erkek çocuk babamın adını koyacam deyip duruyor bende önüne güzel bir şey koyarim diye düşünüyorum
Eşiniz çok bencil biri. Çocuk 18'ine gelince zaten sildirecek o adı. Yaşadığı zorbalıklar da cabası olacak. Kimseden öneri almayın. Canınız ne istiyorsa onu koyun.

afederseniz haşir neşir diyecegim :) saka gibi bi isim cidden ilk defa duydum. ayrica en sevmedigim mesele babamin ismini koyalaim meselesi ya babanmi doguruyor bu cocugu diyecen olmyacak. onca sancidan haberleri yok isime gelince herkesten öndeler. Kusura bakmayin buna uygun bi isim gelmiyor hic aklima ne koyarsaniz koyun kotu durur gibi

Aşil olsun de, Yunan tanrısının ismi :) hatta filmleri bile var. En azından aşir'den iyidir

Anlamına baktım anlamı da güzel değil. "Onuncu" anlamına gelen bir ismi neden koyasiniz ki?
IMG_20221123_020216.jpg

Back