İsim konusunda yardım eder misiniz? :)

Hangi isim daha güzel?

• Arel

OY: 12 25,0%
  • Deniz

OY: 36 75,0%

• Ankete Katılan
    48

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
Oğlumuz için isim konusunda çok kararsız kaldık. En son bu iki isim (Arel - Deniz) arasında kaldık. Siz olsanız hangisini koyardınız? Bu arada başka öneriler de verebilirsiniz. Çift isim ise kesinlikle düşünmüyoruz.

Arel (temiz ve dürüst kimse) anlamına geliyor bu arada.

Son düzenleme:
Arel akılda kalıcı değil sanki .Aren var bir de o isimle karışabilir .İlk söyleniste anlaşılmaz mutlaka tekrar ettirirler.Deniz çok güzel .

Oğlumuz için isim konusunda çok kararsız kaldık. En son bu iki isim (Arel - Deniz) arasında kaldık. Siz olsanız hangisini koyardınız? Bu arada başka öneriler de verebilirsiniz. Çift isim ise kesinlikle düşünmüyoruz.

Arel diye üniversitesi var direk aklım oraya gitti. Deniz diyorum

Arel.ismini geçen bir.arkdasm koymayı dusunyrz deyince epey bir yorum olmuştu ismin dini kökeni varmış sanırım o yüzden bunu biraz inclyn. Aklımda kalmadı ama dini konudan yana çok yorum geldi

Deniz hiç eskimeyen çok güzel bir isim bence :) Arel de kulağa hoş geliyor ama bana göre içinde olduğumuz son 5 yılın benzer isimlerinin türevlerinden biri gibi🙊 Ne olursa olsun sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah 🌼

Arel anlamı güzel ama arden aren bunlarla karışabilir ilk söylenişte anlaşılmayabilir
Söylenimini de güzel bulmuyorum ben bet isim seviyorum tek seferde anlaşılsın anlamı üstünde olsun bunlar yerine direk eren olsun daha iyi bence. Deniz denildiği gibi net eskimeyen güzel bir isim.

Benim erkek isimlerinden eymen hoşuma gidiyor, uğurlu bereketli demekmiş 🥰 ama bu iki isim arasından da deniz daha kulağa hoş geliyor

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın🤲 iki isimde çok güzel bebeğimiz erkek olsa idi Arel bizim de tercihlerimizden biriydi anlamlar benim iöin önemli ve Arel in anlamı güzel🥰

Back