Bitek omu su yorumlrı okuyunca acıkcası herkes benım cocuguma isim koymaya meraklı sanırım
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ben 2 isim begenmişim fikir olarak sormuşum kalbi kötülerde gelip sectgm isimleri asagılamaya gömmeye calısıyor
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
okdr garipki acıkcası biri bna sorsa kotude olsa cvp vereceksem secer susarım yok lena ne yok venüs ne yok bu isimler sakamı biri kalkıp sünneti sorgular sünnet i farzla karstrypr dinden okdr uzak
zorunlu olan selerin sünnetle alakası yok blmıo cahil
yok gına geldiler
cvp verme sus mesela ama yok
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
herkes kalbinin ekmegiğini yer o yüzden sıkıntı yok allah onlarada sıkıntı yaşamayacagı isim seçtirsin yada tam tersi oldugunda sıkıntı yaşadıklrında ilerde bu alanda farkındalık yasadklarında dank eder belki
ama allah ta işte herkese nasip etmiyor bu seyleri sınıyor nasip edenlerden eylesin diyorum bişi demiyorum. Sizede özelden bilgi veririm yazarsanız