- 28 Ağustos 2020
- 8.792
- 39.146
- 498
- Konu Sahibi senasenasenasena
-
Alıştı ya benimkiBenim eşim de tüm potansiyel daga geçilebilecek yerlere çekip ya böyle derlerse diye diye isim beğenemedi. En son bi şey beğendi tamam dedim sonra doğuma iki güç gün kala ben vazgeçtim o olmasın sen koy bi şey dedi
Kızım 3 yaşında adı Bilge. Bence müthiş bir kararKızlar merhaba Allah nasip ederse bir kızım olcak ve bilge ismini koymak istiorum. Hiç aklımda yoktu bu isim birden geldi ve gönlüm çok ısındı. Ama kime söylesem olumsuz tepkiler veriyor yok ilerde kızım beğenmezmiş yok erkek ismiymiş bilmem ne. Her söylediğimde de kayınvalidem beğenmemiş gibi davranıyor çok bozuluyorum ya. Acaba ben hassasım abartıyor muyum bilmiyorum. Valla canım çok sıkılıyor bu konuya
Kimseden isme ayılıp bayılmasını beklemiyorum ama kırmamak nazik olmak bu kadar mı zor
Senin ikizlerin adı bellimi pekiValla başından beri bize de herkes isim sunuyor tabi kimse ağız yüz oynatmadı ama hani ismin anlamı şöyle böyle gibisinden yorum yapıyor her duyan eşimin verdiği tek cevap
birilerini memnun etmek ıcın çocuk yapmadık elalem diyor gülerek karşıyı da kırmadan gerek benım tarafa gerek kendı tarafına siz ne istiyorsanız onu koyun nie milleti takıyorsunuz kafaya
Aras- atlas dioz şimdilik öyle seslenıyoruz son dk değişir mi bilmem fikirlerSenin ikizlerin adı bellimi peki
Adı gibi buyusunler isallah az kaldı sanırım gelmelerineAras- atlas dioz şimdilik öyle seslenıyoruz son dk değişir mi bilmem fikirler
Kızlar merhaba Allah nasip ederse bir kızım olcak ve bilge ismini koymak istiorum. Hiç aklımda yoktu bu isim birden geldi ve gönlüm çok ısındı. Ama kime söylesem olumsuz tepkiler veriyor yok ilerde kızım beğenmezmiş yok erkek ismiymiş bilmem ne. Her söylediğimde de kayınvalidem beğenmemiş gibi davranıyor çok bozuluyorum ya. Acaba ben hassasım abartıyor muyum bilmiyorum. Valla canım çok sıkılıyor bu konuya
Kimseden isme ayılıp bayılmasını beklemiyorum ama kırmamak nazik olmak bu kadar mı zor
Hâlâ böyle konularda başkalarının tepkilerine önem verilmesini anlamıyorum. Çocuk sizin kimin haddine düşer konuşmak. İsim çok absürt olur dalga gecilmeye müsait olur bunları belirtir annenin o yönü de düşünmesini sağlarsın bu ne biçim isim ben begenmedim demezsin. Bilge ismi de gayet basit anlaşılır bir isim kız ismi olarak ben hep duydum cevremdeKızlar merhaba Allah nasip ederse bir kızım olcak ve bilge ismini koymak istiorum. Hiç aklımda yoktu bu isim birden geldi ve gönlüm çok ısındı. Ama kime söylesem olumsuz tepkiler veriyor yok ilerde kızım beğenmezmiş yok erkek ismiymiş bilmem ne. Her söylediğimde de kayınvalidem beğenmemiş gibi davranıyor çok bozuluyorum ya. Acaba ben hassasım abartıyor muyum bilmiyorum. Valla canım çok sıkılıyor bu konuya
Sağolun yanıtınız içinHâlâ böyle konularda başkalarının tepkilerine önem verilmesini anlamıyorum. Çocuk sizin kimin haddine düşer konuşmak. İsim çok absürt olur dalga gecilmeye müsait olur bunları belirtir annenin o yönü de düşünmesini sağlarsın bu ne biçim isim ben begenmedim demezsin. Bilge ismi de gayet basit anlaşılır bir isim kız ismi olarak ben hep duydum cevremde
Allah bağışlasınKızım 3 yaşında adı Bilge. Bence müthiş bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?