• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İsim hakkında....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Enes isimli çocuklar yaramaz

• Olur

OY: 21 58,3%
  • Olmaz

OY: 15 41,7%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba arkadaşlar,

Ben hamileyim ve Allah nasip ederse ekimde bir oğlum olacak. Kızımın adı Ayşe Eflin. Eflin ismine uygun olsun diye oğlumun adını Enes koymaya karar verdik.
Bebeğimizin ismini merak edip soranlara 'Enes olacak' diyoruz. Ama kime bunu söylediysem 'aaa Enes isimli çocuklar çok yaramaz olur iyi düşündünüz mü' diyorlar.
Böyle birşey var mı? Ben Enes isimli kimseyi tanımadığım için yorum yapamıyorum maalesef. Ama aklımı çok karıştırıyor Bana da bir el atasanız çok makbule geçer ☺️ Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ne alaka benim eltimin oğlunun adı enes gayet de efendi hiç yaramaz değil..

hmm soyle bır dusundum tum tanıdıgım enesler cok sımarıktı cıdden :D bı dort tane tanıdıgım var bu arada amma da cokmus
ama ıcıne sınen ısım bu ıse koy gitsin :D enis koy veya

Bildiğim tüm Enes çocuklar yaramazdı :D
Ama çocuğun karakteri yani bu. Öyle deriz hep o isim yaramaz o isim çalışkan vs ama ben aslının olduğuna inanmıyorum

Bildiğim tüm Enes çocuklar yaramazdı :KK70:
Ama çocuğun karakteri yani bu. Öyle deriz hep o isim yaramaz o isim çalışkan vs ama ben aslının olduğuna inanmıyorum
aynen karakter meselesı bırazda :KK70:ay acaba benım ısmım ıcın ne dıyolar :D

Mülayim koyun uslu olsun o zaman:KK58:
Meslek icabı aynı isme sahip çok farklı karakterlerde çocuklar tanıyorum. Önemli olan yetiştirme tarzınız.

yaw ne alaka,her ınsan bir mi?? adı aynı olup birbirine taban tabana zıt çok insan yavrusu var..
benım kızımın adı yagmur,duyan herkes aman çok ağlak olur sulu isimler demişlerdi..
çokta ağlak olmadı:)

Harbiden tanıdığım bütün enesler çok hareketli yaramaz ama aynı zamanda zekiler. Tabi bu bir tesadüfmü bilmiyorum. Ama çokta güzel bir isim.

Back
X